Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Megvetendő, hogyha azt akarom...

Megvetendő, hogyha azt akarom hogy a gyerekem ugyanazt csinálja mint én?

Figyelt kérdés

Én zenei pályát választottam, nagyon is érdekel és tetszik a dolog. Viszont szeretném ha gyerekem lenne, akkor ő is erre az útra lépne. Zenei iskolába járna, itthon szabadidejét azzal venném el, hogy pl. zongorázni tanítom.

Szeretném ha ő is zenei pályára lépne.

Ez megvetendő, ha a saját érdeklődésemet a gyerekre vetítem ki?

2022. dec. 25. 09:14
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Akkor baj, ha erőlteted.
2022. dec. 25. 11:19
 12/19 A kérdező kommentje:
Rendben akkor nem erőltetem rá, csak megpróbálom bíztatni Krisztián fiamat, hogy érdeklődjön a dolog iránt.
2022. dec. 25. 11:28
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Így gyűlöltette meg velem anyám a konyhában tevékenykedést.

Azért mert ő imádott süteményeket sütni (profi volt), cukrásznak KELLETT tanulnom, pedig programozó akartam lenni.

Végeredmény: soha nem dolgoztam a szakmámban, elköltöztem, a konyha közelébe nem megyek szívesen és jelenleg informatikát tanulok.

2022. dec. 25. 11:56
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Hú, de béna troll vagy, te jó Isten! Máris unjátok a téli szünetet, vagy mi van?

"A szabadidejét azzal vennem el..." Ilyet nem ír, aki komolyan gondolja a kérdést. + Eddig még nem volt gyereked, most meg hirtelen Krisztián fiad lett🤦🏽‍♀️

2022. dec. 25. 11:59
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem megvetendő, de ne erőltesd, ha úgy látod, mégsem ez lesz a megfelelő út. Én is zenei általánosba jártam, furulyáztam, zongoráztam. Imádtam, és mikor megszületett a lányunk, azt mondta neki is ez az útja. Aztán 2-3 évesen mikor spárgázott, bukfencezett, majd ovis korában kedvtelésből megtanult fejen állni, akkor azt mondtuk, nem a zene az ő pályája. Most lesz 8 éves, második osztályos egy sportiskolában és verseny szinten ritmikus gimnasztikázik. Szép hangja van, de nem kiemelkedő, nem is annyira szeret énekelni, neki a sport a mindene. Furcsa, mert nekem a sport mindig is a mumusom volt, de ő nem én vagyok, ebben nem rám hasonlít.

A lényeg, hogy ne erőltess semmit. Az nem baj, ha megkedvelteted vele a zenét, de ha ő nem akar vele foglalkozni, akkor hagyd!

2022. dec. 25. 12:48
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Igen.

Baromság. Abban támogasd ami érdekli ne eröltesd rá a saját életed.

Én is álmodoztam, hogy a fiam állatorvos legyen vagy közgazdász. Engem ez a két dolog érdekel. Zene meg sem fordult a fejemben.

Ő meg 8 évesen közölte, hogy dobolni szeretne. 4 éve dobol és zongorázik. Most 5.es, de nagyon komolyan veszi. Konz8ba akar majd felvételizni. Rengeteget gyakorol.

Támogatok benne. Ha neki ez az útja hát akkor mennjen erre.

2022. dec. 25. 13:19
 17/19 NTBS ***** válasza:
Nem megvetendő, csak mit csinálsz, akkor,ha ő mondjuk szerelgetni akar? Szóval ne erőltesd.
2022. dec. 25. 13:23
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

A kérdésben: "ha gyerekem lenne"

A kérdező kommentjében: "megpróbálom bíztatni Krisztián fiamat"

Gyengén trollkodik.

2022. dec. 25. 15:00
 19/19 anonim ***** válasza:
70%
Igen, elég undorító.
2022. dec. 27. 00:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!