Ha fiatalon szülök az megvetendő?
Még csak 21 éves leszek,szerelmemmel élek, együtt és 11 hetes terhes vagyok. Szerintetek megvetik az emberek ha egy lány ilyen fiatalon szül?
Nem volt tervezett a baba, de megtartjuk azért is mert egy pici kis ártatlan lény akit sose tudnék bántani, meg a párom mellettem marad és a szülök segítenek.
Eddig már megkaptam az oldalon hogy a szüleim nyakára szülök, de ez nem igaz.
Nagyon örülök a picinek tudom fiatalon több türelmem is lesz hozzá, ráadásul kicsi korom óta anya szeretnék lenni. :)
21 évesen hol lennél fiatal hozzá? Szerintem 17-18 alatt fiatal hozzá nagyjából az ember lánya. Testileg legalábbis nagyjából 16-18, amíg a méh elnyeri végső méretét és minden rendesen felkészül, beáll a ciklus, stb, lelkiekben pedig teljesen egyénfüggő: van, aki már 15 évesen készen áll rá, van, aki pedig sosem. Én is anya szeretnék lenni nagyjából mióta kinőttem a gyerekkoromból, vagyis már vagy 14-15 éves korom óta, bár belátom, akkor még nem lettem volna elég érett rá.
Visszakanyarodva: szeretitek egymást, támogatnak titeket, akarjátok a babát, mi kell még? Egyszerűen kitalálni sem tudok okot, amiért bárki is megvethetne!
Boldog babavárást és jó egészséget kívánok nektek! :)
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!