Vannak a magyar államigondozásban "normális" gyerekek?
Azért merült fel bennem a kérdést, mert láttam hogy az USA-ba sok ilyen van, hogy interjúk örökbefogadásra váró gyerekekkel, és azok tök értelmesen jól szituáltan beszélnek.
Viszont a magyar állami gondozásbeli gyerekekről van egy ilyen negatív előítéletem, hogy eleve rengeteg roma, de ettől függetlenül is valószínűleg olyan viselkedésűek, amit abban a közegben láttak, ahonnan már a gyermekvédelemnek kellett közbelépni hogy kiemeljék őket.
20!
Nem én írtam azt a kommentet. De sajnos nem mindegy. A visszaadott gyerekek többsége roma. Felnőve kihasználják az örökbefogadó szülőt, és sokszor inkább a roma életet választják inkább a normális élet helyett.
Aki örökbefogad egy gyereket,gondolom, nem azt akarja, hogy az általa felnevelt roma gyerek otthagyja 14 évesen, es inkább beköltözzön a purtiba.
Akkor inkább választ magyar gyereket,aki nagyobb valószínűséggel nő fel mellette és lesz egyenrangú egy vérszerinti gyerekkel.
Ez sajnos a nagy igazság. Lehet lepontozni, de láttam ilyet nem egyet.
Figyelj nekem az elso exem allami gondozott volt a masodik exem anyja meg roma neveloszulo roma gyerekekkel
Az a gyerek aki megel 8-10 evet embertelen korulmenyek kozt, az nem fog normalisan viselkedni.
Es mi az hogy "roma eletet valasztja" ? A sajat eletet? Azzal mi a baj? Te nem "magyar eletet" elsz? Miert gondolod hogy barmivel jobb lennel? 😂
Annyira elhiszik a magyarok hogy ok jobbak kozbe meg egyre kevesebb tartas van bennuk, de mindegy, kellemes Karacsonyt😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!