Hogy kell ezt a kocsit két irányból tolhatossá tenni? Lent link
Elvileg lehet,de mi nem jöttünk rá. Ha nem jövünk rá,bemegyünk a boltba s megkérdezzük... csak kicsit messze van,ezért kérem a segitségeteket.
(Top rider b vmi a neve)
Nem ismerem a kocsit, de szerintem ha a tolókaron azt a fehér "bigyulát" magatok felé húzzátok, vagy megnyomjátok, akkor át lehet billenteni a másik oldalra.
Remélem lesz aki ténylegesen is segíteni tud, de szerintem tutti azzal kell valamit csinálni.
Ha minden igaz, Top Rider BS 05 a típus.
Ez egy Peg Perego Pliko klón, biztos hogy nem átfordítható a tolókarja. Szerintem úgy értik a 2 irányból tolhatóságot, hogy a hordozót teheted magaddal szemben, a sportrész meg háttal van. A neten talált képek alapján mózes is tehető rá, akkor az is feléd néz.
Nekünk van átfordítható tolókarú Top Riderünk, de annak teljesen más a kialakítása. Az egész vázszerkezet más egy átfordítós kocsinál.
Utolsó, de Te is azt mondod, hogy maga a tolókar nem átfordítható, nem?
Akkor egyről beszélünk!
Jól írta már vki fentebb. Kupolát lehet két irányból feltenni meg a lábzsákot, és akkor a babát tudod veled szembe tenni. Addig lehet így használni, míg fekszik csak, mert a háttámlát nem tudod megemelni ugye (mert az lábánál lesz így :))
Barátnőmnek ilyen kocsija volt, elég sokáig használta szembe, amikor a lányát zavarta, hogy nem lát ki, akkor egy vastagabb takarót tett a háta mögé, hogy kicsit megemelje :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!