Ha egy nő becsapja a pasit, azt mondja hogy nem lehet terhes, miközben igen , a pasi utána megszereti ugyanúgy a gyereket mintha akarta volna?
Vagy igen vagy nem...
Erre nincs válasz.
A szeretet nem befolyásolható.
Nem mindig...
A baratnom jart igy, azt mondta gyogyszert szed, nem szedett, 6 honapos volt a gyerek mikor lelepett a ficko, azota olyan 4-5 havonta latogatja, de volt, hogy evekig nem.
Nálunk hasonló volt a történet
Papíron meddő vagyok, lombikkal sem lehetne gyerekem a méhem állapota miatt
Fogamzásgátlót is szedtem a ciklusom rendszertelensége miatt
Viszont ezek ellenére is terhes lettem, hogy hogy sikerült? Nem tudom. Az orvosom 5percig azt magyarázta, hogy ő ezt nem érti én nem lehetek terhes!
Egyébként nálunk 5-6 évvel későbbi tervekben szerepelt az örökbefogadás.
Imádja a lányát, együtt maradtunk, és nem gondolja azt (egyébként nem is gondolhatná, hisz papírom van róla) hogy esetleg átvertem, és nem is vagyok meddő
Mégis ki akarna ilyen nőtől gyereket? A gyereket lehet, hogy szeretné, de a nőt nem hiszem.
Ha meg nem derül ki, akkor sem korrekt.
Sokkal jobb egy olyannak szülni, aki akarja az adott illetővel.
Nőként is első dolgom lenne elvetetni egy nem kívánt gyereket.
A páromnak ugye nincs ez a lehetőség, de vszeg nem fogja kedvelni a gyereket sem - sőt, jó eséllyel lelép és max a gyt-t utalja.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!