Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért védik sokan a késői (40...

Miért védik sokan a késői (40 körüli) gyerekvállalást?

Figyelt kérdés

A női szervezet számára borzalmasan megterhelő a terhesség. Kvázi rendbe se jön már sohase, ha 40 évesen szült. A nő és a gyerek számára is növekszik a betegségek esélye.

Persze a teherbe esés esélye is csökken a korral.

Bizonyos kor felett pedig automatikusan veszélyeztetett a terhesség.

Egy idősebb embernek nincs annyi energiája a kisgyerekekhez, jellemzően nem olyan rugalmasan neveli. Generációs szakadék is kialakulhat.

Idős és jellemzően igen beteges lesz, mire a gyereke érettségizik.

Amikor a gyereke kirepül, már özvegy vagy beteges, nem tud élvezni még éveket utazással, hobbikkal a párjával.

Nem éri meg az unokázást. Ha a gyereke is későn szül, pláne nem.

Én 30 vagyok és nagyon elkésettnek érzem magam. Mások meg körülöttem olyan lezserül veszik a témát, mintha pont velük nem történhetne semmi rossz.

2022. dec. 19. 08:58
❮❮ ... 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 ... ❯❯
 321/429 anonim ***** válasza:
100%

Mindenki azt bizonygatja neki, hogy az élet nem olyan szar mint amit az ő köreiben lát, erre mi a válasz:

Mi irogykedünk 😂😂😂

2022. dec. 21. 09:44
 322/429 anonim ***** válasza:
70%

Ha férfi még belefér :)

"férfiak átlagéletkora is magasabb az első gyerek születésekor, 29 évről 33 évre nőtt."

2022. dec. 21. 09:46
 323/429 anonim ***** válasza:
63%

Én is már korábban is írtam, hogy tuti nem nő.

Aztán elküldte a facebook profilját. Lehet valaki ismeretlen profilját linkelte be... Nem hiszek neki.

2022. dec. 21. 09:46
 324/429 anonim ***** válasza:
79%
Simán lehet egy női profilja is. Lehet amúgy meleg és azért fáj neki hogy nem is lehet gyereke, nem? És fáj neki hogy nincs vaginája, de a nők meg 40 évesen szülnek.
2022. dec. 21. 09:47
 325/429 anonim ***** válasza:
75%

Mondjuk az már tényleg beteg, aki ismeretleneknek küldözgeti a Facebookját.

Honnan tudja, hogy nem írja ki ide valaki a nevét, vagy bármi?

Biztos, hogy nem az övé.

2022. dec. 21. 09:48
 326/429 anonim ***** válasza:
67%

Azt mondta írjak ott neki nyugodtan. :D Inkább nem...

Valós profilnak tűnik egyébként. Csak nem biztos, hogy az övé..

2022. dec. 21. 09:50
 327/429 A kérdező kommentje:

NEM azért étkezem egészségesen és sportolok, hogy tovább éljek, ugyanis az élethossz NEM ezen múlik. Hanem azért, hogy ma és holnap jobb legyen a közérzetem, enyhébb refluxgyógyszer is elég legyen, minél később kelljen a sztatin a koleszterinszintemre. Továbbá szeretnék komolyabb hegyekben túrázni, ahhoz kell az erő.

Krónikus betegségeim vannak, több is és nyilván irigylem azokat, akik fittek sport nélkül is és akiknek diéta nélkül jó a vérképük.

Igen, hízékony vagyok. Mint sokan. Gondolom, jártok az utcán...

Ugyanakkor a lepukkanttól távol állok. Mondjuk egy cisztás fibrózisos lepukkant, de ő is kikéri magának....

Tudtommal az alkoholizmus rendszeres ivást jelent, nem alkalmanként 1 korsó, vagy 1 korsó plusz 1 pohár sört....

Ha férfi lennék, akkor mi lenne?

edo_szemuvege az instagramom.

Keressetek rám...

2022. dec. 21. 09:51
 328/429 A kérdező kommentje:

Átküldöm mindenkinek.

Én vagyok az is, akit kiakasztott, hogy egyesek szerint a 3 órás maraton bármilyen 40-es nőnek elérhető. Ehhez képest bsi eredménylistákon nem tolonganak.

2022. dec. 21. 09:53
 329/429 A kérdező kommentje:
A továbbiakat névvel kérem, facebookra. Élőben is mondhatjátok, hogy lepukkant vagyok (miért is vagyok az??), utazom szívesen.
2022. dec. 21. 09:55
 330/429 anonim ***** válasza:
79%

Biztos sokan fognak neked facebookon írni :D

Meg élőben találkozni. :DDD Hát idősebbnek tűnsz mint 30...

2022. dec. 21. 10:00
❮❮ ... 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!