Miért védik sokan a késői (40 körüli) gyerekvállalást?
A női szervezet számára borzalmasan megterhelő a terhesség. Kvázi rendbe se jön már sohase, ha 40 évesen szült. A nő és a gyerek számára is növekszik a betegségek esélye.
Persze a teherbe esés esélye is csökken a korral.
Bizonyos kor felett pedig automatikusan veszélyeztetett a terhesség.
Egy idősebb embernek nincs annyi energiája a kisgyerekekhez, jellemzően nem olyan rugalmasan neveli. Generációs szakadék is kialakulhat.
Idős és jellemzően igen beteges lesz, mire a gyereke érettségizik.
Amikor a gyereke kirepül, már özvegy vagy beteges, nem tud élvezni még éveket utazással, hobbikkal a párjával.
Nem éri meg az unokázást. Ha a gyereke is későn szül, pláne nem.
Én 30 vagyok és nagyon elkésettnek érzem magam. Mások meg körülöttem olyan lezserül veszik a témát, mintha pont velük nem történhetne semmi rossz.
Mindenki azt bizonygatja neki, hogy az élet nem olyan szar mint amit az ő köreiben lát, erre mi a válasz:
Mi irogykedünk 😂😂😂
Ha férfi még belefér :)
"férfiak átlagéletkora is magasabb az első gyerek születésekor, 29 évről 33 évre nőtt."
Én is már korábban is írtam, hogy tuti nem nő.
Aztán elküldte a facebook profilját. Lehet valaki ismeretlen profilját linkelte be... Nem hiszek neki.
Mondjuk az már tényleg beteg, aki ismeretleneknek küldözgeti a Facebookját.
Honnan tudja, hogy nem írja ki ide valaki a nevét, vagy bármi?
Biztos, hogy nem az övé.
Azt mondta írjak ott neki nyugodtan. :D Inkább nem...
Valós profilnak tűnik egyébként. Csak nem biztos, hogy az övé..
NEM azért étkezem egészségesen és sportolok, hogy tovább éljek, ugyanis az élethossz NEM ezen múlik. Hanem azért, hogy ma és holnap jobb legyen a közérzetem, enyhébb refluxgyógyszer is elég legyen, minél később kelljen a sztatin a koleszterinszintemre. Továbbá szeretnék komolyabb hegyekben túrázni, ahhoz kell az erő.
Krónikus betegségeim vannak, több is és nyilván irigylem azokat, akik fittek sport nélkül is és akiknek diéta nélkül jó a vérképük.
Igen, hízékony vagyok. Mint sokan. Gondolom, jártok az utcán...
Ugyanakkor a lepukkanttól távol állok. Mondjuk egy cisztás fibrózisos lepukkant, de ő is kikéri magának....
Tudtommal az alkoholizmus rendszeres ivást jelent, nem alkalmanként 1 korsó, vagy 1 korsó plusz 1 pohár sört....
Ha férfi lennék, akkor mi lenne?
edo_szemuvege az instagramom.
Keressetek rám...
Átküldöm mindenkinek.
Én vagyok az is, akit kiakasztott, hogy egyesek szerint a 3 órás maraton bármilyen 40-es nőnek elérhető. Ehhez képest bsi eredménylistákon nem tolonganak.
Biztos sokan fognak neked facebookon írni :D
Meg élőben találkozni. :DDD Hát idősebbnek tűnsz mint 30...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!