Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Számotokra egy kislány, vagy...

Számotokra egy kislány, vagy egy kisfiú a “jobb” gyerek és ha igen, miért ?

Figyelt kérdés
Direkt tettem idézőjelbe, mert nyilván nincs olyan, hogy mindenki szemében, àltalánosan jobb az egyik nem. De általában van preferencia. Ti ‘mit” szeretnétek/szerettetek volna, és miért azt ?
2022. dec. 19. 06:03
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
91%
Nincs és nem is volt. Lett is mindkettő. Így jó. Egyformán jók.
2022. dec. 19. 06:06
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem mindegy volt, eddig két fiam van és totál más személyiségek.
2022. dec. 19. 06:09
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Nincs ilyen..

Nemük alapján így nincs különbsg.

Más az érdeklődésük, pedig nem terelgettük őket.

2022. dec. 19. 06:26
 4/18 anonim ***** válasza:
42%

Kislányt szerettünk volna mind a ketten,és kislány is lett. Megmagyarázni nem tudom,egyszerűen csak lányt tudtunk elképzelni.

Több gyerek nem lesz.

2022. dec. 19. 07:58
 5/18 A kérdező kommentje:
Sajnos én is így érzek, négyes. Még csak próbálkozunk, de nem tudom elképzelni, hogy fiam legyen. :(
2022. dec. 19. 08:02
 6/18 anonim ***** válasza:
35%

Csakis fiút, mert a lányok borzalmasak!

(van mindkettő és nálunk tényleg így van)

2022. dec. 19. 08:02
 7/18 anonim ***** válasza:
17%
El sem tudtam képzelni, hogy lányom legyen. A gondolattól is kirázott a hideg. Fiú lett szerencsére.
2022. dec. 19. 08:07
 8/18 anonim ***** válasza:
91%

Képzeld, kérdező, ugyanilyen voltam, mint te. Egy kicsit kétségbe is estem, mikor közölte a szonográfus a 18 hetes uh-n, hogy 100% fiú. Gyerekkorom óta kislányról abrándoztam. De ilyenkor azért segítenek ám a hormonok, mire kiértem az uh rendelőből, már be voltam pörögve, hogy kisfiú, kisfiam lesz!! Akkor meg már azt nem tudtam elképzelni, hogy lány legyen, hiszen ő, aki ott van bent a hasamban, egy kisfiú, és én őt, pont őt akarom, nem egy kislányt! A világ legcukibb, legbékesebb, legbújósabb kisfiát kaptam, 2 éves.

Amikor újra pozitív lett a tesztem, megint elkezdtem kislánynak szurkolni, mondván, most nem lehet más, hiszen van már egy fiam, és 2 gyereket tervezünk, muszáj, hogy az egyik lány legyen! Aztán kiderült, hogy méhen kívül van. Megúsztam a műtétet, de egy pokoljárás volt, 3 hétig véreztem, fájt, rettegtem. Közben ott volt a kisfiam, őt hordani kellett játszótérre stb. Utána amikor újra teherbe estem, mar nem érdekelt más, mint hogy egészségesek legyünk mindketten. Mikor a prena teszt miatt telefonáltak, hogy tökéletesen egészséges kisfiú, sírtam a boldogságtól. Kit érdekel a neme, hiszen egészséges! Na, hát így lett nekem 2 fiam. Karma? Nem tudom, nem hiszek benne. De boldogabb nem is lehetnék. És nem érdekel már, hogy nem lesz lányom, en a gyerekeimet akarom, és nekem 2 fiam lett. Imádom őket, csodalatosak.

2022. dec. 19. 08:29
 9/18 anonim ***** válasza:
94%

Nekünk mindegy volt. Sok év után jött össze, semmi másra nem vágytunk, mint legyen egyetlen egészséges gyermekünk.

Nem igazán tudtam sosem megérteni azokat, akik egy adott nemű gyerek után vágynak, és bosszantott, amikor tőlünk is kérdezték pl. a férjem szülei, mit szeretnénk? Amikor még nem derült ki a neme.

2022. dec. 19. 09:08
 10/18 anonim ***** válasza:
83%
5. Akkor ne próbálkozzatok! Komolyan mondom, hogy akkor álljatok neki, ha mindegy lesz. Rendben van, hogy az egyiket jobban akarod mint a másikat, de ha rettegsz, hogy fiad lesz és az lesz teljesen pokollá fogod tenni az életét. Amúgy nincs nagy különbség. Csak az olyanoknak van, aki ennyire rá van feszülve, hogy fia vagy lánya legyen.
2022. dec. 19. 09:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!