Ha heteket csúszik a "6 hetes" kontroll, ti várnátok még a nemi élettel, vagy belevágnátok?
Feltéve, nyilván, ha kedvetek és erőtök is van hozzá. Óvszerrel, hogy tuti ne legyen baj, esetleg?
Pont karácsonykor lesz 6 hetes a babám, az orvosom nyilván nem rendel, január első hetében meg a nagynak még téli szünete lesz, férjem meg már dolgozik akkor, nem tudok elmenni dokihoz. És hát persze, tudom, még csak pár extra hét, nem hal bele senki, de én már kb a szülés másnapjától szívesen nekiestem volna, azóta meg már a falat kaparom :'D Szóval érdekelne, hogy mások, akik hasonló helyzetben voltak (akár a covid alatt, amikor szimplán csak elmaradtak ezek a vizsgálatok) hogy álltatok hozzá a dologhoz?
+ kérdés: kádban fürdés onnantól, hogy már nem vérzik az ember lánya, szintén a fenti helyzetben, mehet vajon orvosi "engedély" nélkül?
Én várnék, hiszen ha mégsincs rendben valami akkor megintcsak nehézkesen jutsz orvoshoz, ügyeletre ebben az időszakban, meg gondolom ártani se szeretnél magadnak.
Én is vártam nagyon hogy leteljen, de azért mostmár a gyerekért is te felelsz, nem fér bele a kockázat hogy esetleg megint be kell feküdj a kórházba pár napra akár stb...
Egyik szülés után nem voltam kontrollon (Nem hanyagságból, hanem egyéb okból, ettől függetlenül nyugodtan le lehet pontozni).
Szex az első hat hétben így sem volt, kádban fürdés viszont igen.
Egyik szülésem utàn èn sem voltam kontrollon.. ( szintén nem azért mert nem tartom fontosnak vagy mert lesza..om típus vagyok.)
7 hetet vártunk..
Az sztk-ban újszülöttel és egy unatkozó 3 évessel várakozni órákat elég bulisnak hangzik, ha ez az alternatíva, én inkább kivárnám azt a két hetet még, amíg mehetek az orvosomhoz :D
Köszönöm mindenki válaszát! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!