Ha nincs panaszom, baj ha nem lesz "6 hetes kontroll"?
Kicsit kamu szagú, hogy nem fogadnak sehol...
Amúgy bajod is lehet belőle, de az is lehet, hogy nem. Nem lehet előre tudni.
Ez melyik kórház, terhesgondozó, illetve melyik orvosokat hívtad fel? Kicsit kíváncsi vagyok,hihetetlen, hogy igazat mondasz...
Nem csak akkor kell menni a 6 hetes kontrollra, ha valakinek panasza van. Nekem fontos volt, hogy tudjam a méhszáj visszazáródott-e, a méhfalon a tenyérnyi heg begyógyult-e, hogy a gát sérülésen rendben van-e (az én esetemben), hogy a méh varrat begyógyult, szépen tart-e (a te esetedben).
Nem muszáj menni, és valószínűleg nincs is semmi, de mi van ha még nem oké? Bekaphatsz egy olyan fertőzést ami miatt akár el is veszítheted a méhedet. Én nem hazardíroztam, te pedig azt csinálsz, amit te akarsz.
A covid alatt a kecskeméti megyei kórházban sem csináltak 6 hetes kontrollt. Azt mondták csak akkor kell menni ha úgy gondoljuk baj van.
Hát köszi...persze elmentem magánba.
Ez kamu. Olyan nincs, hogy SEHOL nem fogadnak.
Menj magánba.
Nem kamu. Miért lenne kamu? 🙁 Az lesz, amit a lepontozott válaszoló írt, elmegyünk másik városba, magánba.
Sértő ez a kamu szöveg. Igenis fontos az egészségem és el akartam jutni a kontrollra, de ha egyszer itt így jártam, erre rögtön ez kamu. Bàr az lenne. Az egyik orvosnak fél éves várólistája van (ő adott leghamarabbra helyet), a másiknak 9 hónap, 2 nem fogad új pácienst, a másik nem fogad, mert nem nála voltam genetikain(és basszus ezt még a kórházban is szóvá tette), a 6.meg megszüntette a magánrendelését, menjek a kórházba, ott meg mire felveszik a telefont megőszülök(mert telefonos időpont egyeztetés nélkül be sem kerülsz), aztán közlik hogy panaszmentes, akkor nem kell mennem nem adnak időpontot, amúgy sincs elég orvos. A kontrollt a terhesgondozóban szokták csinálni, de bepróbálkoztam a kórház nőgyógyászatán is. Az információs pultnál kipenderítettek, hogy ez nem az ő feladatkörük. Nem, nem kamu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!