Minden gyerek ilyen? Mit tudok csinálni?
Nem tudom melyik témakörben van helye, így egyébbe írom..
Teljesen tanácstalan vagyok a 17 hónapos kislányommal kapcsolatosan. Mindenért sír, nincs olyan nap, amikor nem ordít. Általában akkor ordít legjobban, ha nem engedek meg neki valamit , mert pl. veszélyes. Értem én, hogy érvényesíteni akarja az akaratát, ebben a korban van. A védőnő azt tanácsolta, hogy ha kell 10.000x magyarázzam el neki, hogy mit nem szabad és miért.. nagyon kezdünk belefáradni a férjemmel. Nagyon szeretjük, egy igazi kis angyal egyébként, de ez a sok sírás kiakasztó. :( Nem tudom, hogy mit tehetnénk már. Annyira okos, olyan ügyes mindenben, de a "nemet" "nem szabadot" nem tudom vele megértetni.. :( Fogzás miatt is sírhat tudom, már csak 3 szemfogának kell kibújnia. Tudom milyen ha fáj a fog. VALAKINEK HA VAN TAPASZTALATA, ÖTLETE, ÍRJON KÉREM!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!