Mi a gond a képernyővel 1 év alatti gyermek esetén?
Figyelt kérdés
2022. dec. 15. 17:42
1/41 anonim válasza:
Többek közt az a gond 3 éves korig (nem 1):
- a beszédhanggal nem egyezik a szájmozgás a rajzfilmekben. Rossz hatással van a beszédtanulásra.
- villódzó képernyő,gyors vágások túlterhelik a fejletlen idegrendszert.
2/41 anonim válasza:
A kisgyerekeknél ki kell alakulnia úgynevezett “belső kép” készítésének, a képernyő ezt meggátolja.
3/41 anonim válasza:
2! Igen, tényleg. Belső kép= fantázia szárnyalása. Nagyon fontos gyerekkorban, hogy ne kész képet kapjon a gyerek.
4/41 anonim válasza:
Tv-n nőttem fel és a kisképzőbe jártam, volt fantáziám...régen ebből nem csináltak ügyet.
5/41 anonim válasza:
Hát, elég sok tanulmány van már erről három (sokak szerint hat, de ez manapság tényleg irreális) éves kor alatt nem lenne szabad.
Itt jól összefoglalják:
6/41 anonim válasza:
Szerintem inkább valami jó, fejlesztő játékkal játszon a gyerek ennyi idősen inkább, nem vagyok a TV, telefon ellen de az jobb neki 🙂
7/41 anonim válasza:
Én szaranya vagyok, nálam egész nap megy a tv és nem szólok rá ha nézi. Fiam 3 éves, 1 évesen már meséket nézett.
9/41 anonim válasza:
7. és pont a te gyereked nem fog szájtátva, nyálat csorgatva zombivá válni ha valahol tv-t lát, hanem azé aki foggal-körömmel tiltja.
- jöhet a lepontozás -
10/41 anonim válasza:
9. Még nem láttam olyan gyereket, aki zombivá vált volna, mert nem nézhetett éjjel-nappal tv-t és voltak normális, rá figyelő szülei.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!