A képernyővédő bekapcsolódása után nem sokkal a gépemet rendszerint újra kell indítani, mert lefagy, vagyis nem reagál. Olykor rózsaszínre, vagy kékre vált és szintén fagy. Mi lehet a gond vele?
Figyelt kérdés
A gépen van Avast.2015. máj. 16. 12:54
1/11 anonim válasza:
videókártya haldoklik. Frissítsd a drivert, esetleg rakj fel egy régebbit ami még jó volt, állíts vissza minden beállítást alapértelmezettre és ha még így is ezt csinálja, tervezgesd a köv videókártya vásárlást. Persze lehet táp is, de ha csak mostanában kezdte akkor kétlem.
2/11 anonim válasza:
Vagy egyszerűen csak sérült a rendszer és problémája van a felélesztéssel, tehát mint írva lett, driver. Nem kell egyből halálra gondolni.
3/11 anonim válasza:
1. vagyok, driver ennyire nem tudja elgányolni a gépet, azért mondtam, hogy nagy eséllyel haldoklik. Ha már csíkozódik/átvált akkor az lesz, főleg ha nem is reagál.
4/11 anonim válasza:
Szedjél le egy képernyő védö progit és nézd meg azzal mit csinál
5/11 A kérdező kommentje:
Nemrég cseréltem videokártyát, nagyon remélem, hogy nem az. A hiba nem sűrűsödik és egyéb helyzetekben nem jelentkezik, vagyis ha használom a gépet, nincs baj, csak ha elmegyek tíz percre. Na olyankor kell újra indítani. A drivert hogy kell frissítenem?
2015. máj. 17. 15:13
6/11 anonim válasza:
videokártyához kaptál egy lemezt azon rajtvan
kérdés videokártyád típusa ? op rendszered típusa ? meg hogy hány bites és mit ír az eszközkezelő a grafikus kártyára?
7/11 A kérdező kommentje:
windows xp
AMD athlon 7750 Dual core
Nvidia GeForce 8800 GT
Ezekre gondoltál?
2015. máj. 17. 16:52
8/11 anonim válasza:
Igen. szedd le a vga drivert és telepítsed fel
10/11 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a segítséged, úgy tűnik jó irányba mozdult a dolog!!! :)
2015. máj. 18. 09:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!