Nincs valami "alteratív" verziótok a Hinta, palintára a folyóba ugrásra buzdító verzió helyett?
Figyelt kérdés
2022. dec. 11. 16:36
21/26 anonim válasza:
A 15ösét úgy ismerem, hogy:
Hinta-palinta, két krajcárért paprika, egyért pedig só, a kisbaba jó.
23/26 anonim válasza:
22 vagyok, bocsi hirtelen elküldtem.
Na szóval szerintem nagyon túlgondolod ezt a dolgot.
Ennyire nem kell szűrni a dolgokat és beleképzelni, hogy vajon a gyerek hogyan fogja értelmezni.
Mert most ennyiből akkor az a gyerek aki bántja (mert már nincsenek szülői felügyelet alatt) az már akkora, hogy nem "baba" hanem kisgyerek.
De mindegy mert tényleg nagyon túlgondolod, ne pörögj rá ennyire a dolgokra mert nehéz lesz neked és a környezetednek is.
24/26 anonim válasza:
Hinta palinta hintázik a .....
Lökd meg anya/apa/mama a hintát
Elérjük a napocskát/pacsirtát/kutyuskát
25/26 anonim válasza:
Utolsó, ez nem jó, a kérdezô logikájával, ha elérné a napot, megégetné magát a gyerek.
26/26 anonim válasza:
Én így szoktam (saját költemény 😁):
Hinta palinta, magasra száll a hinta
Hinta palinta, kapaszkodjál Annácska
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!