Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Jézuska hozza a fát, vagy...

Jézuska hozza a fát, vagy közösen díszítsünk? Sztetek a 3 verzió közül melyik a jobb? 4,5 éves a csaj.

Figyelt kérdés

1. Jézuska hozza: Elmegy a mamáékhoz, én addig díszítek. De: a pici húga nem tud vele menni, mert még szopik (igaz, már eszeget ezt-azt), hogy néz az ki?

2. Jézuska hozza: Éjszaka feldíszítjük a fát, de ez elég kockázatos, mert nem túl jó alvó, a fa a nappaliban lesz, 3 méterre a szobától.

3. Közös díszítés. Mint mondjak? Jézuska úgy gondolta, hogy ő már nagy, és rábízza a díszítést?

Melyik lenne a legjobb, Ti hogy csináljátok?

2012. dec. 14. 17:42
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
1. válasz.
2012. dec. 14. 17:44
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Én a harmadikat választanám. Gyerekkoromban is mi gyerekek is részt vettünk a díszítésben, szerintem már nyugodtan segíthet. A fa díszítés egy meghatározó élmény egy gyerek számára.
2012. dec. 14. 17:47
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Közösen díszítünk 3 éves kora óta. Annyira jó élmény neki is, nekünk is, jó nézni a készülődés örömét, izgalmát az arcán.

Nálunk az a sztori, hogy a Jézuskának csináljuk a fát, mert a szép fához járnak a szép ajándékok. :)

2012. dec. 14. 17:47
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Egyes vagy a kettes a nagyi mehetne hozzátok és egy séta alatt is végzel is vele.
2012. dec. 14. 17:48
 5/16 A kérdező kommentje:
Kb. 1,5 óra a fa díszítése, sok lenne az a séta :)
2012. dec. 14. 17:51
 6/16 holysmoke ***** válasza:
100%
Szerintem a 3-as annyira jó emlék nekem is ahogy gyerekkoromba közösen diszitettünk azt este a mama vitt szánkózni addigra mire haza értünk meg jött a jézuska
2012. dec. 14. 17:54
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Gyerekkoromban mindig együtt díszítettük fát, én nagyon szerettem. Anyukám maradt ki belőle, mert allergiás volt a bőre a tűlevelekre.

Én ezt a "hagyományt" viszem tovább, szerintem a 3. verzió a legjobb. :)

2012. dec. 14. 17:55
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk úgy volt, hogy a Jézuska hozta a fát, de közösen díszítettük fel. Szóval nálam a 3. megoldás a nyerő és én is így fogom csinálni a gyerekeimmel.
2012. dec. 14. 18:02
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Élvezettel díszíti 3 éves kora óta a fát. Az ajándékokat hozza a Jézuska.

4 éves.

Én imádtam gyerekkoromban dísziteni a fát. Volt, hogy kihagytak belőle és az akkor nem tetszett nekem.

3. válasz

2012. dec. 14. 18:17
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Mi a Jézuska születésnapjára díszítjük a fát. Apával választják ki, együtt díszítjük. Utána csillagszórózunk, játszunk. Ajándék pedig másnap reggelre kerül a fa alá, azt a Jézuska hozza köszönetképpen a fáért. (és persze januárban el is viszi a fát..)
2012. dec. 14. 18:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!