Hány évesen engednéd a gyerednek a fülbevalót?
Alapból születése után akartuk. Csak rájöttem, őszi gyerek, mindig sapka, így nem csináltattunk. Mondtuk, majd tavasszal. Úgy el lett felejtve csak na. Hosszú a haja, nem is látszik a füle.
Nyáron akivel csináltattuk volna nem volt. Azt most megint ősz/tél...
14 hónapos.
Majd tavasszal meglátjuk.
Ha nem lesz, akkor majd csinaltatunk, ha kéri. Nekem is van lyuk a fülwmben, mégsem hordok fülbevalót, mert nem tetszik (ellenben 4 pc-m van 😅)
Megcsináltattam babaként, amúgy amint kéri, akár 2-3 évesen is.
Ha nem tetszik, kiveszi..
De szereti
Közvetlen születése után nem akartam, valahogy idegenkedtem tőle. Utána meg úgy voltam vele, hogy ha tényleg akarja, tehát egy hétig folyamatosan mondja, akkor oké.
Olyan 8 év körül lehetett, amikor már elég meggyőzően mondta, hogy ki szeretné fúratni a fülét. Meg is csináltattuk, de zavarta, pár hét után kivette a füléből, és be is nőtt neki gyorsan. Úgyhogy most nincs fülbevalója (10 éves), majd ha megint akar, szól.
Majd ha akar. Eddig egyszer sem került szóba, hogy neki miért nincs vagy hogy szeretne. 7 éves, iskolás.
Sose nézték fiúnak még fiúruhában, kék babakocsiban üldögélve se. De ha annak nézték volna se motivált volna, hogy kilyuggassam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!