Mennyi idősen lett fülbevalója a kislányodnak?
Figyelt kérdés
2022. nov. 19. 21:21
2/26 anonim válasza:
Nincs lányom de nekem 4-6hónaposan volt
3/26 anonim válasza:
2.5 éves, még nincs neki. Azt mondja, hogy majd ha nagy lesz akkor szeretne.
Nekem kb 12 évesen lett. Szerettem volna, ha a lányom is maga dönti el, hogy ki legyen-e lyukasztva a füle.
4/26 anonim válasza:
Amikor ő kérte; 3 és fél évesen.
5/26 anonim válasza:
Az első pár naposan, a második 14 évesen a harmadik 15 évesen. Felnőttként lövetett még kettőt.
8/26 anonim válasza:
Majd ha ő kéri.
Magamból kiindulva, mivel nekem csináltattak sajnos csecsemőként, és tizenévesen megszabadultam tőle. Viszont nem forrt be, és két lyuk éktelenkedik a füleimen, amiknek nem kellene ott lennie, mert én nem akartam.
Ezért nem kéne csesztetni szegény gyerekeket, csak azért mert anyucinak úgy tetszik. Barbár hülye szokás.
9/26 anonim válasza:
#8! Úristen! Van 2 lyuk a füleden, ami soha senkinek még csak fel se tűnik.😮 Ez legyen életed problémája. Tudom, hogy most az a divat, hogy majd, ha a gyerek akarja, ő teste blablabla, valahol támogatom is, de azért ez a cirkusz is túlzás. Minden gyerek túléli azt is, ha a szülei történetesen úgy döntenek, hogy kilyukaszttatják a fülét.
10/26 anonim válasza:
Még nincs, 5 éves. Akkor lesz, ha szeretné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!