Milyen szempontok alapján választottátok ki a gyerkőc ágyát, amiben a rácsos ágy után aludt?
Még azt is írjátok meg, legyetek szivesek, hogy milyen fajta és mekkora matrac van benne.
Köszönöm!
Szia!
Mi az Ikea-ban vettuk a nagyobbik fiamet, sotet- es vilagoskek szinu. Nincs rajta semmi extra, meg leesesgatlo sem, viszont ami nekem fontos volt, alacsony. Szoval ha a gyerkoc le talalna esni rola akkor se nagyot huppan. Mondjuk en az elso par hetben tettem oda paplant hogy puhara essen, de osszesen 2-3 alkalommal fordult elo, azota sem.
22 hónaposan cseréltük le a rácsos ágyat. nálunk a legfontosabb szempont az volt, hogy kényelmesen elférjen benne és tudjon forgolódni, anélkül, hogy leessen, mert a rácsos ágy 70 cm-e nem volt elég neki. Második az volt, hogy tetsszen neki. Úgyhogy végül egy szövetágy mellett döntöttünk, ami ágyneműtartós és mintás. a mintákat ő választhatta ki.
A sima fakeretes ágyról sok ismerősünk mondta, hogy ugyanúgy körbe kell fejvédőzni a leesésgátlót, mert nekikoppan a gyerekek fejecskéje. így maradt nálunk a szövetágy, ami ugye puha leesésgátlós és a méreteket (szélességét) nagyobbra kértük.
Pont két éves lesz a nagyobb lányom amikor kénytelen lesz új ágyba költözni; na nem mert akkor érekezik a tesó ( ő már másfél éves korára jön), hanem mert akkora fogja kinőni a kicsi a baba-mama ágyat (tudjátok az a bölcsős amit az ágyhoz lehet csatolni)
Már most keresni kezdtem a biztonság kedvéért, mert muszáj lesz majd szép fokozatosan hozzá szoktatni az újhoz; nem akarok,hogy azt érezze, hogy neki azért kell mennie mert jött valaki új:)
Én ezt az ágyat néztem ki neki:)
Nagyon jó mert lehet hosszabbítani, így amíg aprócska panna, addig tuti nem esik le így éjszaka és egy darabig jó is lesz:)Árban is oké:) Csak a magasság miatt aggódom egy csöppet, de nemigen fog leesni, hacsak nem olyan hopponáló lesz mint az anyja:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!