Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szülők! Hogy érzitek, a...

Szülők! Hogy érzitek, a gyermekneveléssel kapcsolatos nehézségek végül megérik a jó dolgokért cserébe?

Figyelt kérdés

Miért? Kifejtenétek a választ, mert nagyon érdekel!

Nekem Kívülről bitang nehéznek tűnik.

2022. nov. 20. 17:28
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
65%

19.

Mentálisan beteg, valószínűleg beteg volt előtte is, csak a gyerekvállalás felerősítette.

2022. nov. 20. 19:28
 22/34 anonim ***** válasza:
0%
Mit nem írna sosem egy sz*ranya?
2022. nov. 20. 19:28
 23/34 anonim ***** válasza:
88%
Egy xar anya nem rágódik azon, hogy ki-mit ír..., mert nem is érdekli: lexarja ! :D
2022. nov. 20. 19:33
 24/34 anonim ***** válasza:
84%
A gyereknevelés nem így működik. Nem azért vág bele az ember, hogy "megérje". Ezt a kapitalizmusban élve, szocializálódva nagyon nehéz megérteni, de mégis ez a helyzet. A gyerekvállalás tisztán ilyen közgázos szemmel nézve soha nem fogja megérni. Ez egy másik szabályrendszer, ahol ezek a dolgok nem érvényesek. Nem, nem éri meg, sehogy sem. És mégis végigcsinálnám bármikor újra. Ezért nem tudok tudatos gyermektelenekkel (2 baratnő) vitázni soha, akik rendszeresen azzal jönnek nekem, hogy de mondjam már el, hogy miért éri ez meg bárkinek. Vagy nekem. Nem tudok erre mit mondani. Nem éri meg, illetve nem úgy éri meg, ahogy ők gondolják. De ahogy engem felnevelt az anyaság, amit a személyiségemhez hozzaadott, az elmenyek, a jók és a rosszak is!!, olyasmi, ami életem legfontosabb történése.
2022. nov. 20. 19:54
 25/34 anonim ***** válasza:
76%
24: egyetértek!!!
2022. nov. 20. 20:01
 26/34 anonim ***** válasza:
86%

"engem felnevelt az anyaság, amit a személyiségemhez hozzaadott, az elmenyek, a jók és a rosszak is!!, olyasmi, ami életem legfontosabb történése."

Pontosan!!

2022. nov. 20. 20:01
 27/34 anonim ***** válasza:
84%

"engem felnevelt az anyaság"

Ez baromira igaz!

2022. nov. 20. 20:02
 28/34 anonim ***** válasza:
68%

Persze, hogy megéri.

Annyi szeretetet adnak, hogy azt előtte elképzelni sem tudtam.

2022. nov. 20. 22:13
 29/34 anonim ***** válasza:
86%

21!

Nem, nem voltam mentálisan beteg. A gyerekem juttatott ide. Egy eleve nehezen kezelhető, már nagykoru, de még itthon élő gyerek, akinél az evek soran minden elofordult és van ami most is fenn áll: lopás, csalás, hazugságok, alkohol, drog. Egy másik kérdésnél már egyszer leirtam reszeltesebben, többet nem fogom.

2022. nov. 21. 06:06
 30/34 anonim ***** válasza:
100%

29: én maximálisan megértelek!

Pontosan tudom, hogy ha az ember mindent meg is tesz, akkor sem minden úgy fog történni, ahogy azt az ember szeretné.

Minden gyerek egy önálló személyiség és hiába a szülői nevelés, ha ő másképp dönt és ha mások beleviszik.

Minden benne van a pakliban és egy szülő sem foghatja 0-24-ben a gyerek kezét.

Látod, kedves kérdező!

Ez az egész gyerekvállalás egy nagy lutri.

Sosem tudhatod előre, hogy mit kapsz, mert bármi megtörténhet és még az is, amit el sem tudsz képzelni!

2022. nov. 21. 13:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!