Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit gondoltok? Ti sem ajándéko...

Mit gondoltok? Ti sem ajándékoznátok oda a babaruhákat, ha terveznétek második gyereket ?

Figyelt kérdés

Sógornőm terhes és megkért, hogy odaadnám- a babaruhákat, amiket kinőtt a fiam, mert ő is kisfiút vár. Mondtam, hogy adok párat, de csak egyet, kettőt, mert mi is akarunk lassan egy tesót és ha ő is kisfiú lesz netán, akkor még jól jönnének azok a kis ruhàcskák. Aztán visszahallottam, hogy sajnáljuk tőlük...

Szerintetek?

2022. nov. 14. 23:49
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem ez csak egy ürügy és jó ok volt arra, hogy a sógornőd kifejezhesse az irántad érzett utálatát.

Ha most odaadtad volna mindened, akkor is kitalált volna legközelebb valami újat és ez a kihasználás ment volna az idők végezetéig, amíg egyszer betelt volna nálad a pohár és utána ugyanúgy visszahallottad volna, hogy sajnálod tőle, amikor pedig előtte mondjuk már adtál neki százat.

Normális ember megértette volna, hogy még nektek is kellhet.

A sógornőt meg irányítsd egy jó turiba, ott olcsók a babaruhák!

2022. nov. 15. 00:01
 2/30 anonim ***** válasza:
86%

Most nem azért, de ez olyan pofátlanság!

Érzelmi szálak is fűződhetnek azokhoz a babaruhákhoz, erre nem gondol a sógornő ?!

2022. nov. 15. 00:03
 3/30 anonim ***** válasza:
95%

És ahelyett, hogy akkor szépen megköszönte volna azt az egyet-kettőt, jól kibeszélt titeket a hátatok mögött....

És még te érzed rosszul magad....

2022. nov. 15. 00:05
 4/30 anonim ***** válasza:
93%
Vegyen maganak
2022. nov. 15. 00:06
 5/30 anonim ***** válasza:
56%

Én akkor sem ajándékoznám, ha nem terveznék.

Inkább eladnám. És ha összegyűlt a sok apróból, akkor azon a pénzen vennék újakat. Inkább, minthogy mástól kunyeráljak..!

2022. nov. 15. 00:08
 6/30 anonim ***** válasza:
90%

Ja, legközelebb mondd meg a sógornődnek, hogy ha mégse lenne újabb gyereketek, akkor eladod a cuccost és olcsón megveheti egyben, ha érdekli, mert te szeretnél majd újakat venni belőle és nem szeretnéd, hogy más embertől kunyerálnod kelljen ruhákat! :D

Legalább akkor nem csak smucignak, de pénzéhesnek is fog tartani - fokozzuk az izgalmakat, ha már lúd, legyen kövér! :)))

2022. nov. 15. 00:11
 7/30 anonim ***** válasza:
48%
Parasztság volt kibeszélnie, de téged sem értelek. Felénk vándorolnak a gyerekruhák, van olyan cucc, amit a lányomnak vettem, aztán az unokaöcsém hordta, visszakerült hozzánk a fiamnak, aztán megint adtam tovább.
2022. nov. 15. 00:11
 8/30 anonim ***** válasza:
96%

Tök mind1!

A sógornő akart valamit, amit te meg nem akartál odaadni.

Ezt illik tiszteletben tartani.

Viszont a jó viszonynak lőttek.

2022. nov. 15. 00:14
 9/30 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem pofátlanság tarhálni, és a sógórnőd kb ezt csinálta. Úgy volt vele hogy majd ingyen megússza a baba kezdő szettet. Anno anyumék is odaadtak mindent a nagynénémnek a nővérem születése után. Pólya, ruhák, kiságy, minden. Aztán mikor én születtem, nagynéném nem akart visszaadni semmit. :/
2022. nov. 15. 00:29
 10/30 A kérdező kommentje:
Hetes ez jogos, de amiket megtartottam, azok a “kedvenc” ruhácskák és ha vissza szeretném őket kapni, nem biztos, hogy olyan állapotban kapnám, mint ahogyan adtam. Nem azért, mert nem vigyáznának rá, de bármi történhet.
2022. nov. 15. 00:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!