Miért utálhat a védőnő, mit tegyek? Hogyan tudok váltani ki mit gondol érdemes-e, mennyire hasznos egy védőnő?
Szerintem sincs senkinek semmi köze hozzá, hogy ki hány évesen, és hova szül. Ha együtt vagytok, lakás van, anyagiak megvannak, miért kéne 30 évesen szülni? Mert a védőnő szerint az a normális?
Ha meg később elváltok, akkor mi van? 30 évesen is el lehet válni, semmi biztosíték nincs arra, hogy a későbbi kapcsolatok tartósabbak lesznek.
Kíváncsi lennék az ő hátterére amúgy. Az enyém is ilyen gonoszkodó, de tudom, hogy van egy fogyatékos gyereke, akit egyedül nevel, mert a férje lelépett. Nekem is folyton házassági tanácsokat osztogatott, már én is majdnem mondtam neki, hogy ebben aztán ő pont nem kompetens, de aztán lenyeltem a dolgot. Sajnálom kicsit szegényt, megvan a maga baja. Persze azért nem kéne ezt mindenkire rávetíteni.
34-esnek, azért nem vihetik haza a putriba a pulyát. Pont ezért megy ki a védőnő megnézni a házat, mielőtt a gyerek megszületik. Persze ahhoz nagyon extrém állapotok kellenek, de van, hogy elveszik a gyereket. A férjem falujában volt egy csaj, aki az 5. gyereket szülte az 5. apától, az anyja egyszoba-konyhás lakásába. Az 5. gyereket elvették tőle. Szóval azért van ilyen, ha a védőnő jól végzi a dolgát. De tény és való, hogy az ilyen helyeken kéne keresgélnie, és nem normális családokat cs.eszegetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!