Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek is több a születen...

Szerintetek is több a születendő gyerek mostanában? Egy ideje mindenki körülöttem?

Figyelt kérdés

Konkrétan mindenki. Sorra jönnek a babahírek. Sógornőm, egy munkatársam, szomszédom, több ismerős a városban. A héten is született apukám ismerősénél baba. Mi is babát szeretnénk, lehet ez is rátesz arra, hogy figyelem a pocakos kismamákat, de a közeli környzetemben alig született baba, most meg mindenkiről azt hallani, hogy terhes.

Csak én vettem azt észre, hogy rengeteg gyerek születik és mindenki terhes?

2022. nov. 12. 13:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Csak körülötted. Pont hogy kevesebb gyerek születik.
2022. nov. 12. 13:52
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván ha éppen abban a korban vagy, amikor szokás gyereket vállalni és ezek az ismerőseid is, akkor semmi meglepő nincs benne, ez egy ilyen életszakasz. Van ballagás dömping, diplomaosztó dömping, esküvő dömping, baba dömping, 70 táján meg majd temetés dömping lesz. Ez nem azért van, mert többen szülnek/halnak meg/házasodnak, stb., hanem mert ez éppen életkori sajátosság...
2022. nov. 12. 13:58
 3/11 A kérdező kommentje:
Én szerintem fiatalabb vagyok általánosságban annál a kornál (23), de az ismerőseink inkább 28-30-35 körül vannak, így ez lehetséges. De tényleg ebben az évben kezdtek “záporozni” a babák, pedig eddig is voltak hasonló korú ismerőseink.
2022. nov. 12. 14:01
 4/11 anonim ***** válasza:
6%
Nem, az én környezetemben gondolkodó emberek élnek és nem elvakult, ösztönvezérelt, gondolkodásra képtelen példányok.
2022. nov. 12. 14:15
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Imádom ezeket a gyerekellenes, gyerekvállalás kategóriát leső egyedeket. 😅🤡
2022. nov. 12. 14:52
 6/11 anonim ***** válasza:
Szerintem nem. Az öcséméknél született tavasszal, de senki más ismerősnél nem. Sokan inkább elhalasztják most a gyerekvállalást.
2022. nov. 12. 15:35
 7/11 anonim ***** válasza:
A te figyelmed szűkül be erre, valamint nyílván olyan korú emberekkel vagy körülvéve, amikor szülni szoktak.
2022. nov. 12. 16:16
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
4, arra azért jók lesznek az ösztönből szülő példányok utódai, hogy kitermeljék a nyugdíjadat és eltartsák majd a szottyadt childfree valagadat. 👏👏
2022. nov. 12. 16:19
 9/11 anonim ***** válasza:
Nem.
2022. nov. 12. 17:20
 10/11 anonim ***** válasza:
Az én környezetemben 1 éve született összesen 2 baba, azóta nem látok/ hallok születésről. Előtte volt több.
2022. nov. 12. 18:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!