Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Elfér 3 gyerekülés egy autóban?

Elfér 3 gyerekülés egy autóban?

Figyelt kérdés

Főleg 3 gyerekes szülőktől kérdezem, milyen autótok van, amiben 3 gyerekülés (igazi ülés, nem magasító) elfér? És milyen típusú gyerekülés?

2 gyerekünk van, szeretnénk harmadikat, de elképzelni nem tudom, hogy lehetne megoldani így az autós közlekedést. Tényleg csak autócserével, 7 személyesben?

2010. szept. 29. 11:05
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Most egy régi Astra-nk van. Hátul a nagy gyerekülése (15-36 kg), a kicsi egyenlőre még a hordozóban utazik. Én hátul a nagy mellett. Néha fuvarozzuk anyukámat is, akkor hátul ketten ülünk felnőttek, de már így elég nehézkesen férünk el.

Elképzeltem, hogy ha berakjuk hátulra majd a másik (9-18 kg) gyerekülést, a kettő közé képtelenség, hogy bárki is bepréselje magát.

Az ülésmagasító szóba sem jöhet, én nagyon ellenzem.

Huh, újabb érv a 3. baba ellen... :(

2010. szept. 29. 16:03
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
a Golfos vagyok. A párom azt mondta, minden nagyobb limuzin típusú kocsiba befér a 3 gyerekülés: Audi A6, Mercédesz E osztály, BMW X5-ös, stb. És talán vannak keskenyebb gyerekülések is, nem?
2010. szept. 29. 17:56
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Azokban az autókban elfér 3 gyerekülés hátul, amelyikben a hátsó ülés 3 részes, 3 ülésből áll, nem 2, amik közé be lehet szorítani egy 3. embert... 3 ülés, 3 fejtámla. A Renaultnak is van ilyenje, Wolksvagennek, stb. családi autók. Nem csak a 7 személyesek.
2010. szept. 30. 08:16
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Bocs az OFF ért.

Tényleg van olyan gyerekülés (nem ülésmagasító), amit be lehet kötni kétpontos övvel (szabályosan)?

Én még ilyet nem láttam. Ha esetleg valaki ismer ilyet és tudna linkelni akkor azt megköszönném. Nagyon kíváncsi vagyok hogy néz ki, melyik fajta és hogy hogyan lehet rögzíteni.Előre is köszönöm.

2010. szept. 30. 13:23
 15/15 anonim ***** válasza:
3 gyerekünk és egy 2004-es Ford Focus kombink van. Elfér hátul a 3 ülés, a legnagyobb gyerkőc az autó saját övével van bekötve, de rendes gyerekülésbe-Graco, a középső ül középen-Nania, őt a gyerekülés belső öve fogja, a kicsinek 9-18 kilóig kalibrált gyerekülése van- Nania.5-3-1 évesek. Úgy tudom ha az autó Isofixes, akkor befér a 3 ülés, és középen is 3 pontos öv van.
2010. szept. 30. 23:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!