Elfér 3 gyerekülés egy autóban?
Főleg 3 gyerekes szülőktől kérdezem, milyen autótok van, amiben 3 gyerekülés (igazi ülés, nem magasító) elfér? És milyen típusú gyerekülés?
2 gyerekünk van, szeretnénk harmadikat, de elképzelni nem tudom, hogy lehetne megoldani így az autós közlekedést. Tényleg csak autócserével, 7 személyesben?
Köszi a válaszokat!
Most egy régi Astra-nk van. Hátul a nagy gyerekülése (15-36 kg), a kicsi egyenlőre még a hordozóban utazik. Én hátul a nagy mellett. Néha fuvarozzuk anyukámat is, akkor hátul ketten ülünk felnőttek, de már így elég nehézkesen férünk el.
Elképzeltem, hogy ha berakjuk hátulra majd a másik (9-18 kg) gyerekülést, a kettő közé képtelenség, hogy bárki is bepréselje magát.
Az ülésmagasító szóba sem jöhet, én nagyon ellenzem.
Huh, újabb érv a 3. baba ellen... :(
Bocs az OFF ért.
Tényleg van olyan gyerekülés (nem ülésmagasító), amit be lehet kötni kétpontos övvel (szabályosan)?
Én még ilyet nem láttam. Ha esetleg valaki ismer ilyet és tudna linkelni akkor azt megköszönném. Nagyon kíváncsi vagyok hogy néz ki, melyik fajta és hogy hogyan lehet rögzíteni.Előre is köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!