Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor váltja fel a gyerekülés...

Mikor váltja fel a gyerekülés a babahordozót az autóban?

Figyelt kérdés
2008. nov. 3. 22:19
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk ez 1 évesen következett be. Sokat sírt a kicsi a hordozóban, ha az autóval utaztunk. Kipróbáltuk az ülést, és lám az volt a baja, hogy nem látott belőle.
2008. nov. 3. 22:24
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Az én kisfiam 6,5hós és már 1-2hete ülésben hordjuk nem a hordozóba. Miota egyedül felült nem maradt a hordozóba alig lehetett beletenni,és nyügös is volt benne.Az ülésben nagyon szeret.
2008. nov. 4. 06:54
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Az én lányom is most növi ki, kabátban már nem fér el benne, 6,5 hós. De ez hordozófüggő is, nekünk Römer van, az kicsit szűkös is :) Általában rá van írva a max súly vagy életkor, na mi addig már nem várunk :)
2008. nov. 4. 08:01
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Én 7 hósan váltottam, amikor a kisfiam már biztonsággal tudott ülni, de akkor rögtön olyanra, amit már nem is kell lecserélni, mert nagyobb gyereknek is jó. Én ilyet vettem: [link]

Nagyon szeretjük, jó használni, kényelmes, praktikus.

2008. nov. 4. 08:43
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Akkor lehet a piciket babahordozóból gyerekülésbe átrakni, ha már tudnak egyedül is stabilan ülni. Addig túl gyenge a gerince, káros lenne neki. Ha még nem tudnak ülni, akkor sajnos el kell még viselni egy ideig a sírást. Sok baba rögtön abbahagyja a nyűglődést, amint gyerekülésbe kerül, de az egészsége érdekében ki kell várni a megfelelő időpontot az üléscserére.

-Macska-

2008. nov. 4. 09:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!