Alul és felül is kilóg a lányom. Vegyek másik
babahordozót?
Figyelt kérdés
Kislányom már teljesen kilóg a bébihordozóból. A lábai bokától teljesen kint vannak, a feje pedig eléri a hordozó peremét. Vegyek neki másikat, vagy kibír még pár hónapot így?
2011. szept. 29. 11:40
1/8 anonim válasza:
A lába nem lenne gond,de a feje igen. Vegyél nagyobbat (ha még kell egyáltalán hordozó)
2011. szept. 29. 11:45
2/8 A kérdező kommentje:
Még nem tud önállóan ülni.
Teljesen átlagos hordozónk van. Melyik az, amelyikben egy hosszú bab is kényelemesen elfér?
2011. szept. 29. 11:48
3/8 anonim válasza:
Nekünk Brio sing van, a lábai kilógnak, de a feje fölött még bőven van hely. Most 72 cm és kicsit több 8 kg-nál. Elvileg 13 kg-ig jó, de szerintem hamarabb le kell cserélni. Ha cserélsz, érdemes 0-18 kg-ig való ülést venni, amit menetiránynak ellentétesen is be tudsz kötni. Menetirány szerint akkor biztonságos a kicsi gerincének, ha már legalább(!) 2-3 hónapja biztonságosan ül egyedül, de leginkább egyéves kortól ajánlják.
2011. szept. 29. 11:54
4/8 anonim válasza:
Mennyi idős és hány kiló? Mert a kezdő babahordozó után a 9-18 kg-os jön. Azt lenne érdemes venni neki legközelebb
2011. szept. 29. 12:17
5/8 anonim válasza:
Az tényleg baj ha a feje tullog...milyen hosszu a lányod és mennyi idős? Érdekes egy hordozó lehet...
2011. szept. 29. 12:49
6/8 A kérdező kommentje:
8,2 kiló, 68 centi és 5 hónapos.
Még a kisfiunknak vettük, akkor nem volt semmi gond, neki végig jó volt addig, amíg kellett. Úgy terveztük, hogy ha már tud ülni a kicsi, akkor a nagy kap egy 15-36 kilós autósülést, a pici pedig megkapja az Ő 9-18 kg-ig jó ülését. Igazából még nem lóg ki a feje, de már eléri a peremét.
2011. szept. 29. 12:54
7/8 anonim válasza:
Nekem 74 cm-es a kisfiam 0-13 kg-ig ülésünk van, de nem lóg ki a feje. Illetve, ha lejjebb húzom a hordozóban és kicsit a lába lóg túl az nem olyan nagy gond.
Én kivárok még pár hónapot így, a következőt úgyis használhatja 8 hónapos korától. Nektek is azt javaslom, hogy a 9-18-ast vegyétek legközelebb, más nem sok idő és belenő. Meg ugye ülni is meg kell tanulnia. (De vehettek az átmeneti időszakra 0-18-as hordozót, csak nem látom sok értelmét olyan rövid időre)
2011. szept. 29. 12:58
8/8 anonim válasza:
Én ekkor már rendes autósülésbe ültettem. 0-18kg-osat vettünk, amelyet lehet menetiránynak háttal bekötni. Ekkor még nem kell üljön, mert félig fekvő helyzetben van. Ha már tud ülni, akkor megfordítható szembe is. Concord gyermekülésünk van.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!