Hány eves korában hagytad a gyermekedet egyedul otthon Egesz estére?
Figyelt kérdés
2022. nov. 10. 18:14
1/7 anonim válasza:
12 éves volt, nálunk a törvény szerint ennyi idősen lehet. Egy barátnőm szülinapi bulijára mentünk, oda ő nem jöhetett.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi!
2022. nov. 10. 18:22
3/7 anonim válasza:
12 a nagy, 10 a kicsi. Napközben simán egyedül hagyom őket órákra is, de este egyelőre nem.
4/7 anonim válasza:
Egész este alatt azt kell érteni, hogy valamikor az éjszaka folyamán azért hazaér egy felnőtt, vagy azt, hogy éjjel sincs otthon más rajta kívül?
Az előbbit olyan 12 éves korában, este 11 körül hazaértem, utóbbinál majdnem 15 éves volt.
5/7 A kérdező kommentje:
Arra gondoltam hogy 7 Töl 11 ig
2022. nov. 10. 19:15
6/7 anonim válasza:
10 évesen
megbeszéltem vele - és nálam aludhatott
telo a éjjelin
mivel egyedül nevelem így megesik
nem nincs nagyszülő és itt szitter sincs
amugy a labradorom úgy őrzi a gyereket mintha az ö kölyke lenne :)
7/7 anonim válasza:
Lassan 13 a nagyobbik lányom és 9 lesz a kicsi.
Őket simán.
Rövidebb időre már 6 évesen is (1-2 óra nappal), estére még nem volt rá alkalom, de most már merném. Viszont 1,5 éves a kicsi, neki amúgy is felügyelet kell szóval meg jó sokáig nem lesznek este egyedül itthon :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!