Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Bevinnéd a gyereked suliba,...

Bevinnéd a gyereked suliba, ha 4:35kor kelt volna, és nem tudott visszaaludni?

Figyelt kérdés
2022. nov. 8. 05:19
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
82%
Amikor olvastam a kérdést, én rögtön arra gondoltam, hogy a gyerek már egyedül jár suliba, fent volt hajnalban, mégis elb*szta az idejét, és lekéste a buszt, és hogy ilyenkor bevinnéd-e, vagy várja meg a következőt. :D Máskülönben nem értem a kérdést.
2022. nov. 8. 08:14
 12/28 anonim ***** válasza:
80%
4:35-kor nem, de normal idore igen :D
2022. nov. 8. 09:39
 13/28 anonim ***** válasza:
45%
Szerintem viszont gyerekfüggő. Egy átlagos gyerekkel valószínűleg működik, hogy beküldöd. De te valamiért föltetted ezt a kérdést. Lehet, hogy a te gyereked pont az, akit jobb lenne otthon tartani ilyen esetben? A saját gyereked te ismered. Különbözőek vagyunk.
2022. nov. 8. 10:28
 14/28 anonim ***** válasza:
18%

Ha megtehetnèm, akkor nem. Nem pihente ki magàt, ez nem egy produktív, hanem nyűglődős nap lenne.

Gyerek- és tanárfüggő is. Van, aki kevésbè kipihenten is pörög, és van olyan tanár, aki odafigyel, és a fàradtabb gyereket kevèsbè ,,nyúzza".

2022. nov. 8. 11:52
 15/28 anonim ***** válasza:
79%
Aztán ha többször előfordul az év során (nálam gyakori, hogy nem tudok aludni), akkor hamar elfogy a szülői igazolás. Na meg ha majd már dolgozni fog, az lesz neki a megszokott, hogy ha sz**ul alszik, nem megy be…
2022. nov. 8. 13:28
 16/28 anonim ***** válasza:
29%
12-es vagyok, amúgy én gyakran aludtam a nagyimnál, és bizony volt, hogy kihagytam néha az első órát, amit ő leigazolt nekem. Mivel amúgy jó tanuló voltam, így ez nem okozott problémát, az ofőm is elnéző volt. Te ismered a gyereket, hogy belefér-e emiatt, hogy kihagyja a sulit, feltéve, hogy ő mondja, hogy nem akar bemenni. Ha nem mondja, hogy nem akar, és nincs más baja, én bizony bevinném.
2022. nov. 8. 13:48
 17/28 anonim ***** válasza:
100%
persze
2022. nov. 8. 14:58
 18/28 anonim ***** válasza:
47%

Ha ritkán évente 2x volt olyan , hogy nem volt kedvem suliba menni, akkor anyukám engedett lógni. Laza volt ilyen téren. Viszont kitűnő tanulmányi átlagom volt.

Szóval ő simán írna egy szülői igazolást.

2022. nov. 8. 15:14
 19/28 anonim ***** válasza:
Igen.
2022. nov. 8. 16:55
 20/28 A kérdező kommentje:

Kb havonta előfordul nála, hogy korábban kel fel, fogalmam sincs, miért. Volt, hogy 3 óra valamikor, akkor nem vittem, de ezt határesetnek éreztem.

Bevittem, nem dolgozott az egyik órán, azt mondta a tanár kap órai munka egyest matekból. Már volt ilyen korábban, akkor nem kapott, remélem most sem írja be.. Ilyenkor nem dolgozik órán, csak fekszik a padon.

2022. nov. 8. 17:31
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!