Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Melyik gyereket tennéd külön...

Melyik gyereket tennéd külön szobába?

Figyelt kérdés

3 szobás ház: egy szoba nekünk, kettő a gyerekeknek. A nappali a konyhával egybe van, és amúgy se szeretnénk ott aludni, meg úgy senki sem, és nem tudunk leválasztani semmit, ez van.

Az egyik szobába egy ágy, a másik szoba se túl nagy, de oda befér 2 ágy.

3 gyerekünk van: 17 éves lány, 13 éves lány és 13 éves fiú (nemsokára 14 évesek lesznek), és azon megy a vita, hogy melyikük kapja a külön kis szobát.

2022. okt. 31. 19:04
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim ***** válasza:
1%

39, egyébként megértem, de azt vedd figyelembe, hogy van reggeli(éjszakai?) merevedés álmában, minden reggel megvárni, amíg magától elmúlik miközben a tesója vele egy légtérben van nagyon kínos.

A szülők húzzanak ki a nappaliba(vagy a tinilány), ez így nem egészséges.

2022. nov. 1. 15:22
 42/53 anonim ***** válasza:
95%

Hagyjátok ezt a 38-ast, mert nem normális.

Van valami nagyon durva lelki sérülése gyerekkorából, és szerinte mindenki úgy fog járni, mint ő.

Azt el sem tudja képzelni, hogy másnak nem ilyen barom nővérkéje van, mint neki.

Aztán ahelyett, hogy pszichológushoz menne, így mérgez mindenki mást, mert az olvasottak alapján nem kicsit lehet frusztrált és lelki defektes.

2022. nov. 1. 15:23
 43/53 anonim ***** válasza:
93%

Az sem normális, hogy minden egyes gondolatod a szex körül forog.

Kolbászok, merevedés..

2022. nov. 1. 15:24
 44/53 A kérdező kommentje:
Nem kioktatást vártam, és be lehet fejezni! Azt se tudjátok, hogy mi volt, hogy volt. Annak kéne örülni, hogy nem egy egyszobás lakásba vagyunk mind az öten. Mi se így terveztük, elhihetitek.
2022. nov. 1. 16:44
 45/53 A kérdező kommentje:
Nem lehet leválasztani, és nem tudunk a nappaliban aludni. Van nemi életünk:)
2022. nov. 1. 16:46
 46/53 anonim ***** válasza:
96%
Ó jézus, van itt pár degenerált válasz. Nővéremmel osztoztam (lányként) a szobán ahogy a nem tudom hanyas válaszban írtam, most hadd ne keressem vissza. Bátyámnak volt külön szobája. Nem haltunk bele. 15 évesen elkerült mindkettőnk koliba, azt pár napot hétvégente meg kibírtuk. Soha, egyikünk sem hallotta a másikat szexelni, mivel nem voltunk olyan bunkók hogy ezt akkor intézzük mikor a másik is a szobában tartózkodik vagy otthon van. Se ő se én nem vittük haza a párjainkat akkor ha a szoba nem volt teljesen szabad a hétvégére. Kis logisztika kellett de meg lehetett oldani simán. Gyerekkét meg egyáltalán nem zavart, az egyetlen kényelmetlenséget az okozta hogy nem fért be a szobába két íróasztal, ezért azon osztoznunk kellett.
2022. nov. 1. 16:54
 47/53 anonim ***** válasza:
31%

Most lehet mondani, hogy mások is felnőttek egy szobában, persze, felnőttek. De ha rákeresel egy-két ilyen kérdésre itt (én többel is találkoztam már), a válaszadók 95%-a azt írta, hogy nagyon megrontotta a testvérével való kapcsolatot, hogy össze voltak zárva, utálták, veszekedtek, és felnőttként is megmaradt ez a rossz viszony.

Én magam is így vagyok, egy borzalom volt egy szobában a testvéremmel, egy életre megutáltuk egymást, menekültem az első alkalommal otthonról. El se tudom képzelni, milyen sz*r lehet, ha valaki pl. egyetem miatt még 22-23 éves felnőtt emberként is testvérrel él együtt, még ennyi idősen sincs semmi privát szférája.

Szóval, lehet persze egy szobába rakni a gyerekeket, de annak általában meglesz a böjtje. Pláne itt, ahol a gyerekek még össze se költöztek, de már veszekednek. Hú, egy pár hónap kérdező, és naponta még fogod kapni a képedbe a kamasz gyerekeidtől, minek szültél, ha még külön szoba sem jut nekik.

Ez nem fog zavarni?

2022. nov. 1. 17:11
 48/53 anonim ***** válasza:
87%

Nem tudom, miért kell általánosítani, hogy "én is osztoztam a testvéremmel egy szobán és utáltuk egymást, akkor tuti másoknál is így van/lesz". Nagyon sokan osztoztak a testvérükkel egy szobán és köszönik, nem lettek lelki sérültek és nem is utálkoznak. A legközelebbiek, akik így nőttek fel, a két unokatestvérem. Két lány, valamivel több, mint két év korkülönbséggel, mindig közös szobájuk volt és nagyon jóban voltak, most felnőttként is ugyanúgy szeretik egymást.

Egyetemi kollégiumban sokan nem csak egy, hanem több emberrel is együtt laknak, mégis megoldják, hogy időnként legyen privát szférájuk a párjukkal, aki volt ilyen helyzetben, az tudja.

2022. nov. 1. 19:41
 49/53 anonim ***** válasza:
91%
Elég kiszúrás a lányokkal, de az a helyzet, hogy a fiút raknám külön szobába én is. Ha fiatalabbak lennének, nem lenne gond egy darabig, hogy a különnemű, de egykorú testvérek egy szobában vannak, de kiskamaszként már bizony nemek szerint kellene szegregálni.
2022. nov. 2. 14:43
 50/53 A kérdező kommentje:
Miért nemek szerint? Mi bajuk lesz, hogyha egy szobába kerülnek?
2022. nov. 3. 12:32
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!