Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Melyik gyereket tennéd külön...

Melyik gyereket tennéd külön szobába?

Figyelt kérdés

3 szobás ház: egy szoba nekünk, kettő a gyerekeknek. A nappali a konyhával egybe van, és amúgy se szeretnénk ott aludni, meg úgy senki sem, és nem tudunk leválasztani semmit, ez van.

Az egyik szobába egy ágy, a másik szoba se túl nagy, de oda befér 2 ágy.

3 gyerekünk van: 17 éves lány, 13 éves lány és 13 éves fiú (nemsokára 14 évesek lesznek), és azon megy a vita, hogy melyikük kapja a külön kis szobát.

2022. okt. 31. 19:04
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:
33%
A torz "nemi fejlődésed" nem a nővéreddel való közös szobában kell keresni... Nagyon sokan, vagyunk, akik testvérrel voltunk közös szobában, mégsem lettünk degeneráltak...
2022. nov. 1. 06:21
 32/53 anonim ***** válasza:
66%
Nálatok más gondok vannak, ha ennyire utálod a saját családodat, nem egy nyomorult külön szoba...
2022. nov. 1. 06:23
 33/53 anonim ***** válasza:
38%

31es valóban nagyon jó volt egy 12 évesnek végighallgatni ahogy a nővére szexel a mellette lévő ágyban...

És de te is degenerált lettél ha a szülők szexuális életét fontosabbnak tartod mint az ÁLTALUK VÁLLALT gyerek jól létét.

De nekem mindegy, csak majd a szülők ne csodálkozzanak ha a gyerek öreg korukra berakja őket egy nyolc ágyas elfekvőbe...

2022. nov. 1. 06:35
 34/53 anonim ***** válasza:
30%

33#

Na, akkor kibújt a szög a zsákból.

A saját családodban keresd a hibát akkor, és ne abból indulj ki.

Attól, mert a te nővéred ennyire bunkó, amire szavak nincsenek, attól nem kell címkéket aggatni másokra látatlanban.

Köszönöm, én veled ellentétben nem vagyok degenerált, boldog, kiegyensúlyozott ember vagyok.

Igazából sajnállak, mert megkeseredett és frusztrált vagy, de ez akkor sem mentség erre a stílusra. Pszichológust ajánlok.

2022. nov. 1. 06:49
 35/53 anonim ***** válasza:
92%

MINDEN 17 éves lány meg akarja mutatni a szerelmének a szobáját(már a 13 éves lány is), nem feltétlen szexre gondolok!

Teljesen normális és egészséges, ha a 17 éves meg a szerelme(ami tök normális) egy szobában akarnak lenni(ami szintén tök normális).

Nem tudom miért kell úgy csinálni, mintha dugnának, ha csak pettingelnek vagy kettesben akarnak filmezni, az is teljesen normális. Meg nem tudom, minek a többes szám.

A 17 évesnek kell a legtöbb privát hely, gondolkodjatok már, ők függetlenednek pont ezért, nem a 13 évesek repülnek ki a fészekből, mert kicsi nekik a hely és a magánszféra. Persze a másik is necces, kamasz kor eleje, de a 17 évesnek tanulni is kell, egyszerűen kell neki a zárt csendes tér.

Az, hogy ő szorul rá a legjobban, nem azt jelenti, hogy a fiú-lánytesó nem, de a nagy fog először lelépni, így gyorsan megüresedik majd a szobája, bírják ki, egyszerűen neki jobban kell. Amelyik iker meg szeretne, ideiglenesen kimehet a nappaliban lekerített ágyas részre, bár jobb lenne, ha a szülők mennének ki, ezt így szokták, közelebb van a bejárati ajtó, ők kelnek elsőnek(legtöbbször), ők fekszenek le utoljára, gyerekek így kontroll alatt tartva.. és hidd el, senki sem fog mászkálni esténként, ha tudja, hogy a szülei a nappaliban vannak.

2022. nov. 1. 07:21
 36/53 anonim ***** válasza:
97%
Sógornőmék ezt úgy oldották meg, hogy a legnagyobb szobát gipszkartonfallal kettéosztották, még az ablakot is megfelezték két egy táblásra. Külön ajtó is lett mindkettőnek Tényleg csak két aprócska szoba letz, de tökéletes volt. Nem ikrek, 2 év van köztük a fiú javára. Örültek a megoldásnak.
2022. nov. 1. 10:49
 37/53 anonim ***** válasza:
36%

Mi 3-man vagyunk testvérek és mindhármunknak volt saját szobája. De még így sem gondolom azt, hogy a gyereknek “jár” a saját szoba, egy csomó barátom nőtt fel úgy, hogy osztoznia kellett, senki nem lett emiatt lelki sérült és a testvérrel való rossz kapcsolat sem ezzel volt sosem összefüggésben. Mi pl öcsémet alig láttuk, mert feszt el volt vonulva, azt sem tudtuk, otthon van-e egyáltalán. Én a magam részéről marhára nem törekszem arra, hogy a leendő gyerekeimnek mindenáron legyen egy saját lika, ha elmegy később egy távolabbi középsuliba, urambocsá’ egyetemre, akkor is lesz szobatársa mitöbb, az átlag magyar kollégiumban a folyosó végén van egy ajtó nélküli mosdó, azt vonulj el sz@rni úgy, hogy ne hallgassa a teljes szint a nyőgésedet.

Én a magam részéről megpróbálnék a 2 szobából 3 kicsit csinálni, ha a gyerekek valóban balhéznak azon, hogy kié legyen a saját, ha ez nem lehetséges, akkor 2 olyat egybe rakni, akiknek hasonló a napi rutinjuk, ugyanakkor kelnek, fekszenek.

Eszembe sem jutna nekem szülőként kiköltözni a nappaliba azért, mert jaj szegény 13 éves nem tud egyedül duzzogni a szobájában. Pont azért hívják őket hópehely generációnak, mert lassan már soha semmit nem lehet, nehogy véletlenül is megtanuljanak kicsit is alkalmazkodni a másikhoz.

2022. nov. 1. 14:19
 38/53 anonim ***** válasza:
7%

34es el tudom képzelni milyen boldog lehetsz, ha ártatlan gyerekeket akarsz szivatni, akik jelezném nem akartak megszületni, csak hogy anyuka bármikro kaphasson kolbászt.

Az nem lényeg hogy a gyerekek kapcsolata tönkre fog menni és jó eséllyel a szülőket is megutálják amiért az ő hibájukból nyomorogniuk kell.

2022. nov. 1. 14:19
 39/53 anonim ***** válasza:
65%

Miért menne tönkre a gyerekek kapcsolata? És mi az, hogy "anyuka bármikor kaphasson kolbászt"? Egy felnőtt kapcsolatban a szex elég alap dolog, egy 14 évesnek meg nem az. Ha a 14 éves fiúcska rejszolni akar, azt meg tudja tenni a fürdőben is mondjuk zuhanyzás közben.

Mi ketten nőttünk fel egy szobában az ellentétes nemű testvéremmel, mégsem lettünk lelki nyomorékok emiatt.

2022. nov. 1. 14:27
 40/53 anonim ***** válasza:
85%
38as. Ha szerinted az, hogy 2 gyerek, jó eséllyel csak átmenetileg, de egy szobában van, az egyenlő a nyomorgással, akkor te valami brutál buborékban élsz és nagyon nagyot fog csattanni, amikor a zord való világ pofán vág majd. A nyomorgás az lenne, ha mindannyian egy fűtetlen szobában kellene leélnék az életüket a döngölt földön.
2022. nov. 1. 14:37
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!