Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen filmet nézhet egy 6...

Csillka kérdése:

Milyen filmet nézhet egy 6 éves gyerek ?

Figyelt kérdés
A kisfiamat kezdték érdekelni a filmek ( nem animációs ), nem néz sok tvt de ha vakáció van vagy hétvége akkor néha megnéz egy hosszabb animációs filmet, viszont mostanában a rendes filmek kezdték érdekelni. Szeptemberben megnéztük a Reszkessetek betörőket :)) Októberben a Denis a komiszt..ezek nagyon tetszettek neki. Tudnátok ajánlani még neki való ( 6 éves fiú) filmeket ? Köszönöm

2022. okt. 29. 08:15
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
10, mindjárt megsajnálom, hogy azt csinálja, amit szeret és nem kötöm akarata ellenére a tévé elé. 🤣
2022. okt. 29. 13:25
 12/16 anonim ***** válasza:
58%
11-12#A kérdés nem az volt, hogy kinek a gyereke nem néz tévét, hanem, hogy annak a kisfiúnak, aki időnként szeretne megnézni egy élőszereplős filmet, mit tudunk ajánlani. Én az egyik válaszomban ajánlottam is. Ha szeretnél bókokat bezsebelni, hogy te milyen szuper anya vagy, mert úgy neveled a gyereked, hogy nem is igényli a tévét, akkor írj ki egy saját kérdést, és fényezgesd magad.
2022. okt. 29. 13:57
 13/16 anonim ***** válasza:
28%

Az enyém imád olvasni, de mesét néz 1 éves kora óta:)

Amik kicsiknek való és menő: Kémkölykök 1-2, ez talán még neki való, az utazás a föld középpontja fel(bár kicsit ijesztős), bud spencer-terence hill filmek közül pár, amiket írtak korábban azok is jók, volt a Flubber, ami még neki való lehet, artúr és a villangók, emil és a detektívek, paddington, vegyünk új mamit, meg kb minden régi gyerekfilm a mi korosztályunkból. Matilda is ilyen, meg.. hű.. nem tudom, de sok volt. Mrs tűzvolte talán a címe. dubtfire.

2022. okt. 29. 15:24
 14/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a segítséget :) igaz nem nézett sok élőszereplős filmet a fiam, de animációs filmeket azért elég sokat látott. Az az igazság én sem vagyok nagy kütyü párti de a napi 2 órát ( tv, laptop) engedem neki, persze neki való korosztályos dolgokkal.
2022. okt. 29. 20:51
 15/16 anonim ***** válasza:
24%
Akkor elég tudatlan szegény fiad, egy komplett művészeti ág kimaradt neki...
2022. okt. 29. 21:09
 16/16 A kérdező kommentje:
Na nem baj ha tudatlan 😂 csak a betűket ismeri, néhány szót le is ír , kivon, összead 30 ig, és amúgy még be sem töltötte a hatot, igazából csak májusban tölti, majd csak megbirkózik , hogy kimaradt egy " komplett művészeti ág " :))
2022. okt. 29. 22:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!