Mikor tettétek lejjebb a gyerek matracát? Mennyi idősen/milyen tudománynál?
Köszi!
A miénk kétállású, a föntinél kb. 30-35 centi lehet a rács magassága, a lenti eléggé mélyen van. Nem nagyon tudom, mit csináljunk, férjemnek gerincsérve volt, nehezen (vagy egyáltalán nem) tud úgy hajolni, hogy lentről kivegye/betegye a gyereket. Lehet, hogy valami más megoldást kell keresni (földön matrac, vagy nem tudom, egy szobában alszunk úgyis a gyerekkel).
Még nem négykézlábazik, forogni kezdett, körbe-körbe kúszik, és a kezembe kapaszkodva felhúzza magát ülésbe, de ez máshogy még biztos nem menne neki, nem elég hosszú hozzá a karja (kicsit húznom is kell, hogy teljesen üljön, de nyújtott kézzel fogja meg az ujjamat, és teljesen behúzza a karját, emeli magát, csak így ugye még nem ül teljesen, csak, ha én is húzom magam felé a kezemet). :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!