2 éves kisfiút, hogyan szoktassak önálló elalvásra kíméletesen?
én anno úgy csináltam h megszabtam h mennyi időt fogom a kezét
30perc
20perc
10perc
5perc
3perc
majd kapott egy puszit és jó éjt
minden héten egyre kevesebbet fogtam a kezét amíg le nem mentem 3 percre utána való héten már csak ölelés puszi és jó éjt volt
még forgolódott majd elaludt csendben
Nálunk is úgy megy az elalvás, hogy hozzá kell bújnom. De ha csak felülök mellette, már ül ő is fel. Én nem látok esélyt arra, hogy az én gyerkőcöm mostanában egyedül is elalszik. Pedig szalad a ház is, mert későn alszik el. De addig is élvezem, hogy a hajamba szuszog. Ha kipróbálod ezt a perces módszert, írd meg sikerrel jártál-e.
Bocs, hogy nem segítettem, de tudd, sokan vagyunk így. Ismerőseim mind gyerekkel alszanak el, aztán kiosonnak.
Várok még egy kicsit a próbálkozással, mert most jönnek a fogai, utána szeretném elhagyni vagy a cumit vagy a kezemet. :) Az is kérdés, melyiket előbb :)
Tegnap a nagymamája altatta, és elfelejtettem neki mondani, hogy fogni "kell" a kezét, és így ő nem fogta, csak egy ideig, majd a kisfiam kézfogás nélkül elaludt :) Úgyhogy van remény, beszámolok majd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!