16 hónapos lányom még nem alussza végig az éjszakát. Jó esetben 1-2, rosszabb esetben többször kel. Másnál ilyen korú gyerek esetében hogy van/volt?
19 hónapos a lányom.
Szuper esetben 2 ébredés/éjszaka, jellemző a 4-6, extrém esetben még több.
De ő a legdurvább a gyerekeim közül, a többiek ennyi idősen már jobban aludtak.
Ez van. Ki kell várni, a fogzás nagyon bekavar nálunk.
15 hónapos fiam átalussza az éjszakákat, de neki már az összes foga kint van. Volt egy durva fogzási időszak (3 hónapostól 13 hónapos koráig) na akkor viszonylag sokszor ébredt. Volt hogy egyszerre 8 foga jött.
Nálatok is a fogzás a ludas nem?
Nyári költözésünk óta alszik saját szobában, saját ágyban (még rácsos ágy, persze), azelőtt velünk aludt. Már el sem tud aludni közöttünk, próbáltam. Ezt tulajdonképpen nem is bánom, jobb nekünk is, ha külön alszik.
Ami a fogait illeti: a 2 éves kor előtt esedékesek közül a 4 szemfog hiányzik, bár már szépen púposodik a helyük. Tulajdonképpen a fogra azért nem gondoltam, mert a kelés olyan állandó problémának tűnik, a fogzás meg azt hittem, hogy csak hullámokban okoz rosszabb éjszakákat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!