Mit szoktatok tenni a gyerek háti táskájába ,amit be visz az oviba? Milyen benti ruhát vigyék be, poló ,pulcsi mennyit kb ? Torna ruha tornazsák kell ?
Táskába? Semmit. Nincs naponta hurcolt ovis táskája.
Benti ruha az, amit ráadtam reggel. Ezen kívül a zsákba ment pár váltópóló, leggings/nadrág, zokni, bugyi.
Kiscsoportban nálunk még nem volt torna.
Én teszek nekik rövid illetve hosszú váltót, bugyit, zoknit. Mindenből 2. Kényelmes benti cipőt.
Nálunk nem kérnek külön torna ruhát. De a volt oviban egy sima poló rövidnadrág vagy leggins volt.
Amit kérnek nálunk az a fogkefe.
Lányaim nem alszanak az oviban, így az ott alváshoz nekünk nincs semmi.
3 havonta tisztasági csomag ami közös. Wc papír, fogkrém, folyékonyszappan, szalvéta pepírzsepi.
Ez ovifüggő.
Nálunk pl 2 ovi van. Az egyikben rendesen altalják a gyerekeket, főtt ételt kapnak, délután 5-kor mennek értük, stb. A másikba meg csak azért viszik, hogy legyenek oviban, egyet játszanak meg hasonlók, s délben már viszik is haza őket.
Én utóbbit ismerem jobban, oda csak tízórait kell vinni reggel.
Egy váltás ruha van bent nálunk is, mindenbe kell a jel ha nem akarod, hogy elvesszen.
(én csak tollal rajzoltam a címkékbe)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!