Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van-e joga kritizálni az...

Van-e joga kritizálni az apának, hogy az anya mivel eteti a gyerekeket? Válás után, úgy, hogy az apa egy hónapban maximum négyszer viszi el a gyerekeket, akkor sem egész napra, tehát majdnem minden étkezést az anya old meg, idő-pénz szempontjából is

Figyelt kérdés
2022. okt. 24. 20:21
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
98%
Ezt a volt férjem is csinálta, sőt csinálja. Volt már rá példa, hogy ügyet csinált abból, hogyha a gyerek az iskolában nem ette meg a menza kaját, miért nem főzök meleg vacsorát. Nálunk a gyereket faggatta ki, és nem a jóindulat vezérelte.
2022. okt. 24. 22:01
 12/48 anonim ***** válasza:
100%
Erről az apám jut eszembe. Az én szüleim is elvaltak és apám egyszer megkerdezte, mit ettem aznap otthon. Mondtam, hogy száraz kenyér héjat és tv paprikát. Hat totál kiborult rajta és onnantól hetente megjelent egy élelmiszer csomaggal: teliszalami, gepsonka es banán volt a standard tartalom. A probléma csak az volt, hogy kimondottan utáltam én is és a húgom is ezeket a dolgokat. A kenyér héját viszont imádtam. Anyám mindig egy kis zsakban gyujtogette zsemlemorzsanak, én meg időnként rájártam. Apám tudatta volna mindezt, hiszen már akkor is így volt, amikor még velünk élt, dehat ugye akkor se figyelt ránk soha. Válás után lett lényeges neki mindez.
2022. okt. 25. 06:44
 13/48 anonim ***** válasza:
100%
A gyerekkel beszéljen nyugodtan, de neked nem kötelességed beszélgetni vele egy általános egyeztetésen és tájékoztatáson kívül. Simán rácsapod a telefont, ha rákezd a szarságra és kész.
2022. okt. 25. 08:24
 14/48 anonim ***** válasza:
100%

Véleménye lehet, de neked nem kötelességed meghallgatni. Amúgy max akkor tudom elképzelni, ha kövér a gyerek, vagy valami baja van, cukros. Ezek normális ételek, nekem a tojásleves kifejezetten kedvencem fokhagymás kenyérkockákkal.

Apuka nem diétázik véletlen, vagy nem testépít?

2022. okt. 26. 05:01
 15/48 anonim ***** válasza:
68%

Ez kizárólag akkor lenne probléma, hogyha pl egy ételallergiás/intoleráns gyereket azzal etetnél, ami tilos.

Pl hogyha egy gluténérzékenyt búzalisztes cuccokkal, mert az már veszélyeztetés (a cöli hozadékai miatt)

2022. okt. 26. 16:57
 16/48 anonim ***** válasza:
0%
Ès nem merült fel vàltott gondoskodàs nàlatok? 1-1 heti vàltàsban? Lehet hogy akkor ő a sajàt idejèben màst tudna neki adni, te is felszabadulnàl időben, ès jobban kijönnèl anyagilag is
2022. nov. 6. 04:26
 17/48 anonim ***** válasza:
7%
16-os: ezzel csak a gyereket lehet tönkretenni, másra nem jó.
2022. nov. 6. 19:01
 18/48 anonim ***** válasza:
0%
Erdekes hogy mindenki sìr hogy kevès a tartasdìj de senki sem akar valtott elhelyezèst pedig bizonyitott tèny hogy a gyerekeknek ìgy a legjobb hiszen mindket szülőre egyformàn szüksèg van. Es akkor nem kell nèzni hogy Bèla nem utalt időben. Akkor mindkèt fèl egyforman veszi ki a reszèt anyagilag es termeszetben a gondozàssal. Akkor nem kell sohajtozni nyavalyogni sirankozni sajnaltatni magàt senkinek hogy ilyen keves tartasdìj van probaljon meg ebből kijönni, mert akkor nincs tartasdìj. Ès van tartalmas anya- ill apa- gyerek kapcsolat.
2022. nov. 6. 19:41
 19/48 anonim ***** válasza:
0%
Nekem speciel egy kisebb vagyont kèr a felesègem tartasdìjkent. Igen ilyenkor felmerül a kerdes hogy mire költi, csapvizet ad a gyereknek tejbegrìzzel.
2022. nov. 6. 19:44
 20/48 anonim ***** válasza:
100%
19. Miért nem neveled akkor te, ha az anyja nem gondozza megfelelően?
2022. nov. 6. 20:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!