Van-e joga kritizálni az apának, hogy az anya mivel eteti a gyerekeket? Válás után, úgy, hogy az apa egy hónapban maximum négyszer viszi el a gyerekeket, akkor sem egész napra, tehát majdnem minden étkezést az anya old meg, idő-pénz szempontjából is
Elvileg bárki bármikor kritizálhat bárkit és bármit, erre mindenkinek joga van.
De a helyedben az apát gyorsan leállítánám, ha nála van a gyerek, akkor azt ad neki, amit akar, ha meg nálad, akkor azt. Habár azt nem tudom, honnan tudja minden nap, mit eszik a gyerek.
4. 🤣🤣🤣🤣🤣 fele, de jót nevettem. Komolyan az ilyen emberek hol élnek??
Nem, nincs joga beleszólni, ha nem káros dolgokat teszel. Állítsd le, mondd neki, hogy lehet minden nap főzni a gyerekre, ha nem tetszik akkor meg fogja be!
Nincs! A tojásleves, sajtos tészta tök jó kaja, a gyorsétteremmel sincs gond, ha nem rendszeres.
Ez szimplán kötözködés, nem érdemes felvenni! Gond nélkül el kellene tudnod küldeni a francba, és nem ezen gondolkodni.
"minden nap felhívja őket telefonon és ez állandó kérdés, hogy mit ettek aznap"
Azt kéne válaszolni, hogy "semmit, éheztetem a gyerekedet". És lecsapni a telefont. Esetleg beígérni neki egy feljelentést zaklatás címén.
Komolyan, férfi létemre mondom, az eszem megáll. Micsoda ő, étel-ellenőr? Miért képzeli, hogy a volt felesége beszámolási kötelezettséggel tartozik neki erről? Kérdezze a gyereket hétvégén, majd ő elmondja, amire emlékszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!