Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van-e joga kritizálni az...

Van-e joga kritizálni az apának, hogy az anya mivel eteti a gyerekeket? Válás után, úgy, hogy az apa egy hónapban maximum négyszer viszi el a gyerekeket, akkor sem egész napra, tehát majdnem minden étkezést az anya old meg, idő-pénz szempontjából is

Figyelt kérdés
2022. okt. 24. 20:21
1 2 3 4 5
 1/48 A kérdező kommentje:
Tehát ha például tojáslevest kapnak, az a baj. Ha tejfölös tésztát, akkor az. Ha nagy ritkán gyorséttermi kaját, az is baj. De segíteni, akár egyszer-egyszer elvinni hétköznap vacsorázni a gyerekeket, amikor tudja, hogy az anyának nincs ideje főzni, mert még otthonról dolgoznia kell, ilyesmiket nem lehet elvárni tőle.
2022. okt. 24. 20:25
 2/48 anonim ***** válasza:
99%
Amíg rendeeen el vannak látva a gyerekek, nem alultápláltak, nem súlyosan elhízottak szerintem nincs.
2022. okt. 24. 20:28
 3/48 anonim ***** válasza:
99%

Elvileg bárki bármikor kritizálhat bárkit és bármit, erre mindenkinek joga van.

De a helyedben az apát gyorsan leállítánám, ha nála van a gyerek, akkor azt ad neki, amit akar, ha meg nálad, akkor azt. Habár azt nem tudom, honnan tudja minden nap, mit eszik a gyerek.

2022. okt. 24. 20:31
 4/48 A kérdező kommentje:
3: minden nap felhívja őket telefonon és ez állandó kérdés, hogy mit ettek aznap
2022. okt. 24. 20:39
 5/48 A kérdező kommentje:
4: sajnos nem olyan magas a gyerektartás összege. Főleg amióta ennyire megemelkedtek az árak, közel sem fedezi a kiadások felét. Plusz az sem mindegy, hogy nincs időm minden nap időigényes ételt főzni.
2022. okt. 24. 20:42
 6/48 anonim ***** válasza:
99%

4. 🤣🤣🤣🤣🤣 fele, de jót nevettem. Komolyan az ilyen emberek hol élnek??

Nem, nincs joga beleszólni, ha nem káros dolgokat teszel. Állítsd le, mondd neki, hogy lehet minden nap főzni a gyerekre, ha nem tetszik akkor meg fogja be!

2022. okt. 24. 20:57
 7/48 anonim ***** válasza:
98%

Nincs! A tojásleves, sajtos tészta tök jó kaja, a gyorsétteremmel sincs gond, ha nem rendszeres.

Ez szimplán kötözködés, nem érdemes felvenni! Gond nélkül el kellene tudnod küldeni a francba, és nem ezen gondolkodni.

2022. okt. 24. 21:12
 8/48 anonim ***** válasza:
23%
Nincs joga apának beleszólni, ez tény. A gyorséttermekkel sincs baj ha nem rendszerers és a tésztaételekkel sem, ha nem rendszeres, tehát nem minden nap kap tejfölös tésztát pl - megjegyzem ezzel engem a világból ki lehet kergetni, mert a menzának hála ezen nőttem fel. Viszont a változatos étkezésre azért ígyis lehet törekedni, nem kell hozzá időmilliomosnak lenni. Párolt rizs, zöldségköret, natúr, fűszeres csirke, krémlevesek mind mind félórás kaják.
2022. okt. 24. 21:18
 9/48 anonim ***** válasza:
89%

"minden nap felhívja őket telefonon és ez állandó kérdés, hogy mit ettek aznap"

Azt kéne válaszolni, hogy "semmit, éheztetem a gyerekedet". És lecsapni a telefont. Esetleg beígérni neki egy feljelentést zaklatás címén.

Komolyan, férfi létemre mondom, az eszem megáll. Micsoda ő, étel-ellenőr? Miért képzeli, hogy a volt felesége beszámolási kötelezettséggel tartozik neki erről? Kérdezze a gyereket hétvégén, majd ő elmondja, amire emlékszik.

2022. okt. 24. 21:24
 10/48 anonim ***** válasza:
84%
Ez ilyen tipikus "mutatom, hogy törődöm veled, de amúgy nem ismerlek, ezért megkérdezem, mit ettél ma ebédre" kérdés. Apám is ezt kérdezte mindig, ha apát akart játszani. Csak mondjuk vele együtt éltem, szóval még gázabb volt, hogy semmi értelmes beszédtéma nem jutott eszébe.
2022. okt. 24. 21:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!