Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák! Ki mit dolgozik...

Anyukák! Ki mit dolgozik gyerek mellől?

Figyelt kérdés
A férjem csak hétvégén van itthon. Lassan vissza kéne mennem dolgozni, de a régi munkám 2 műszakos. Helyben/közelben csak olyat találok ami vagy 2 műszak vagy hajnalban kezd. A gyereket nem tudom rábízni senkire sajnos. Anyukák ti hogy dolgoztok? Milyen munkát?
2022. okt. 24. 18:39
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Vezető vagyok multinál, 8-16ig munkarendben.

Nyilván nem mindegy milyen végzettséged, tapasztalatod van.

Az irodai munkarend passzol az ovihoz, bár nálunk is variálni kellett mert a férjem is 8-16 volt és így már délután soká értün volna oda, így átkérette magát 7-15ig. Így 15.20 körül tudjuk hozni

Sehogy se könnyű

2022. okt. 24. 22:15
 12/19 anonim ***** válasza:

Baba mellett képeztem magam át, hogy irodai munkát tudjak végezni, mert mint ahogy 11-es is írta az illeszkedik normálisan a bölcsihez, ovihoz, később az iskolához, szünetekhez jobban tudok majd alkalmazkodni.

Most bölcsis, én meg 4 hónapig kutattam egy normális állás után.

2022. okt. 25. 08:21
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Körmös vagyok, egy ovis és egy iskolás gyerekek van. Én osztom be, hogy hogyan fogadok vendéget, de nyilván hatalmas igény van a délutáni időpontokra, ezt csak heti egy napon tudom bevállalni, több nekem nem fér bele.
2022. okt. 25. 08:34
 14/19 anonim ***** válasza:
49%
Basszus.. A szakmad a legjobb gyerek mellé. Szülinapi esküvői tortakat, sütiket csinalhatsz. Igencsak van rá igeny. Egy torta 10 ezer vagy tobb, szerintem az eleg jó bevetel.
2022. okt. 25. 13:11
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Hát már lassan otthon se süt tortát 10 ezerért, mikor egy doboz tojás 1200 ft

Ezért nincs rá annyira kelet, háztól, mert azt hiszik ha nem cukrászda akkor majd olcsón lesz

Tapasztalat..

Csak míg ő Tescoban veszi drágán az alapanyagot addig a cukrászda nagyker áron

Így nem is éri meg háztól venni

Plusz max feketén tudja otthon, ahhoz meg elég nagy bátorság kell...

Mi ahonnan rendelünk csajszi 15-20 ezer egy kisebb torta, egy esküvői vagy extrásabb 30 ezertől felfelé..jó pénz, csak a megfelelő helyiséget kialakítani is milliók voltak neki..

2022. okt. 25. 13:39
 16/19 anonim ***** válasza:

Szóval ha kiszámolod a te példád kedves válaszoló, hogy 10e egy torta (vagy több)

Abból fele legalább alapanyag

Fogy a gáz/villany, rengeteg víz, mosogatás, kell doboz

Tehát keres jó esetben 4000-et egy tortán, amivel egy fél napot is elmaszatolhat

Tudom, csináltam...

Ezért is hagytam abba és elmentem irodába dolgozni

Nyáron csinalni se lehet, nekem nincs hűtött helyiségem, az otthoni sima átlag konyhában nem tudsz burkolni, nem tudod tárolni...

2022. okt. 25. 13:42
 17/19 A kérdező kommentje:
Azért nem csinálok háznál tortákat, mert nem szeretnék feketén dolgozni. Elég ha egyszer valaki bejelent. Meg abból nincs tb, nem telik a nyugdíjhoz az év... Stb
2022. okt. 25. 14:54
 18/19 A kérdező kommentje:
Jah igen meg vagy van megrendelés vagy nincs. Most ha 1 hónapba 2 rendelést kapok akkor cseszhetem.
2022. okt. 25. 14:55
 19/19 anonim ***** válasza:
Hát ez az, feketézve meg nem nagyon hirdetheted magad..
2022. okt. 25. 17:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!