Mely lány nevek azok amikre szokák mondani, hogy kisgyereknek elmegy felnőttnek ciki?
Figyelt kérdés
2022. okt. 24. 13:22
32/41 anonim válasza:
Boglárka, Mia,Maja, Emőke
(amúgy nem ciki, csak nem annnyira passzol már felnőtthöz)
33/41 anonim válasza:
Liza is picit nekem becenévhatású,de jó név
34/41 anonim válasza:
Kincső
meg nekem még picit Emese név is olyan, de azt nem veszem ide, mert azt a nevet pl szívesen viselném,vagy pl Aranka is szívesen lennék.
Meg még nekem picit olyan a Vivien, a Vivi becézés miatt; én ha Vivien lennék, megkérnék mindenkit, hogy Ne becézzenek. ♥
Noa,Villő,Lelle is picit még.
♥
35/41 anonim válasza:
Mici, Panka, Molli, Aranyos, Mogyoró, Dió, Lulu, Mézi, Őzike, Ünőke
36/41 anonim válasza:
Szerencsére Hosszú Katinka hatalmas sikereit sem befolyásolta egyáltalán a neve és a karrierjében komolyan veszik. Nem gondolom, hogy éri majd bármi kár abból, hogy itt valaki nem akarja komolyan venni a neve miatt. Pont nincs rá szüksége, ahogy más embereknek sem kellene, hogy túl sokat számítson.
37/41 anonim válasza:
Egy bizonyos intelligencia fölött nem is számít.
38/41 anonim válasza:
Igen, vannak olyan nevek amelyek aranyosak kicsiként, de gyerekesek felnőttként. Ettől függetlenül nyilván bárki bármilyen névvel lehet sikeres, de nem ez volt a kérdés!
40/41 anonim válasza:
Összes gyümölcsnév, becézett nevek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!