Mely lány nevek azok amikre szokák mondani, hogy kisgyereknek elmegy felnőttnek ciki?
Figyelt kérdés
2022. okt. 24. 13:22
21/41 anonim válasza:
Sok ka végződésű név nem becézett , velük szerintem semmi baj sincs, pl Veronika, Erika, Mónika, Bianka.
22/41 anonim válasza:
19es, ugye tudod Epres Panni igazából Epres Annaként született?
Igen a Kitti, Zorka, Dorka,Katinka nevet nem tudom komolyan venni.
23/41 anonim válasza:
Tudom, attól még Epres Panniként vonult be a köztudatba és saját maga így definiálja magát (pl instagramja alapján).
Ez a nem tudom komolyan venni ez miben nyilvánul meg?
Almási Kitti klinikai szakpszichológus. Ha Krisztinának hívnák hitelesebb lenne számodra?
Tomasevics Zorka 70+-os szinkronrendező. Ha Zitának hívnák, akkor jobb szakember lenne?
Gryllus Dorka majd' 50 éves színésznő. Ha Dorottya lenne, akkor jobban játszana?
24/41 anonim válasza:
23as pontosan, ahogy leírtad. Akkor hitelesebbek lennének.
26/41 anonim válasza:
Szerintem aki szerint attól hitelesebb valaki, hogy nem Kittinek, hanem Krisztinának hívják, az szánalmasan felszínes. Nem azt nézed mit csinál, mit mond, hogy dolgozik, mit tett le az asztalra... Nem, a nevét, amit nem is maga választott 🤦 mennyi iq-val kell ehhez rendelkezni?
27/41 anonim válasza:
Ilyeneket is csak Magyarországon tudnak fennakadni... Külföldön mindenhol a becenevemet használom, mert nem szeretem, ahogy kiejtik a keresztnevem, de még sosem tapasztaltam, hogy ne vennének komolyan olyan névvel, hogy Pixie, pedig az elég mesebeli, mégsem érdekel senkit.
28/41 anonim válasza:
27es külföldön engedélyezik hogy Traktorguminak kereszteld a gyereked...
29/41 anonim válasza:
#28 a világ boldogabbik felében egyszerűen nincs is szükség semmilyen engedélyezésre, szimplán csak meghagyják a döntést a szülőknek.
30/41 anonim válasza:
Luca,Fanni,Panna,Panni,Kitti,Lili,Lotti,Enikő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!