Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A harmadik vagy tobbedik...

A harmadik vagy tobbedik gyereked becsuszott vagy tervezett volt?

Figyelt kérdés

2022. okt. 20. 22:24
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Mi meg mindig is 3t szerettünk volna és felvettük a csokot és a babavárót is, akkor most mi alja emberek vagyunk? A szüleink korosztálya meg a szocpolt vette fel..
2022. okt. 21. 08:54
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagytok alja emberek!Jól tettétek.Ha van lehetőség azt ki kell használni!Amúgy sincs senkinek semmi köze más anyagi helyzetéhez.A baj avval lenne,ha csak a pénzért szülne valaki gyereket,de ez még nettó hülyeség,mert sokkal többe kerül felnevelni a gyerekeket,mint amennyit adnak.Nem mondom,hogy nincs ilyen,de az buta mint a föld,aki azért szül.Ezt amúgy olyanok szokták más fejére olvasni,akiknek nincs vagy max 1 gyerekük van,azt is csak segítséggel sikerül nevelni.Meg se fordul a fejükbe,hogy van akinek a nagy család az álma.És nem,nem vagyunk ingyenélők,mindketten dolgozunk, folyamatosan fejlesztjük is magunkat,hogy jobban keressünk.A családi pótlékon,meg az adókedvezményen kívül(ami a munkabérünk után jár)semmi pluszt nem kapunk.Urban legend hogy minden ingyen van,mert ez abban az esetben lenne igaz,ha létminimum alatt élnénk.Ellenben sokkal több élelmiszer,ruha,stb fogy,ami nekünk is ugyanannyiba kerül,és az áfa is ugyanannyi rajta.
2022. okt. 21. 09:18
 13/18 A kérdező kommentje:
7, nem, gumi szakadasnal nem volt durva szex, es nagyon nem akartak gyereket, egyikuk sem. Az egyik fogamzasgatlo mellett fogant gyerek szoptatas mellett alkalmazott fogamzasgatloval lett terhes, szoval nem szedte regota, viszont rendesen szedte, nem akartak meg egy gyereket, azota megvolt az elkottetes is, mert masban mar nem bizik.
2022. okt. 21. 09:36
 14/18 anonim ***** válasza:
Mert a szoptatás alatt szedett fogamzásgátló nem hormon tartalmú,így kevésbé hatásos,de ezt el is mondják. Ha nem akartak másikat, akkor kellett volna mással is védekezni.A szoptatás melletti fog.gátló az annak való,akinek nem gond ha mégis sikerül.Mint a megszakítás.A nem volt durva szex meg olyan,hogy ott voltál?Mert én 20 éve szexelek óvszerrel,még soha nem szakadt el.Mondjuk nem foggal bontjuk,lassan van felhelyezett,és nem durvulunk.Az óvszer elég komolyan van tesztelve fizikailag.Nem szakad csak úgy el.De nekem mindegy.Most nem. akartam komolyabban belemenni,de vagy nem elég nedves a közeg, akkor síkosító,de anélkül akkor fáj is,vagy durván, gyorsan csinálják,vagy orál van óvszerben, akkor a fogak,vagy eleve rosszul bontják ki.
2022. okt. 21. 10:18
 15/18 A kérdező kommentje:
Egyik legjobb baratnom, es kitert reszletekre is, pont ugy hasznaltak, mint maskor, teljesen normalisan.
2022. okt. 21. 10:24
 16/18 anonim ***** válasza:
82%
Tökéletes használat esetén 2-4%az esély óvszerrel teherbe esni.Vagy ordas nagy kamu amit a barátnőd mond,vagy nem helyesen használják,vagy ő volt az a "szerencsés "aki beleesett a2-4%-ba.Megjegyzem,én a legjobb barátnőmet sem avatom be a legapróbb részletekbe,szerintem ez beteges is lenne.Mármint nyilván nem mondta el olyan részletességgel,hogy pontosan mit hogyan hány percig csináltak.Ha annyit mondott,hogy úgy használták mint máskor, akkor lehet,hogy máskor sem használták megfelelően.
2022. okt. 21. 11:47
 17/18 anonim ***** válasza:
ahogy 10 írta azėrt szerencse meg azėrt mert most legalább nyugodtan 0 kötelezetsėg melett elköltözhetünk 2 éve külföldre.
2022. okt. 21. 19:44
 18/18 anonim ***** válasza:
Nos, én negyedik és egyben becsúszott gyerek vagyok :)
2022. okt. 21. 21:58
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!