Óriási baromság lenne így gyereket vállalni?
Szóval, 18 éves vagyok, idén érettségizem.
Én sose akarok férjhez menni, én egyedül szeretnék babát nevelni. Nincs szükségem annyira nagyon párkapcsolatra, sajnos mindenkit megunok hamar, életem nagy szerelme pedig meghalt tavaly...
Szóval, ahogy leérettségiztem, összeszedek egy srácot, és babát akarok tőle (amiről ő nem tud, és soha nem keresem fel emiatt), akit itthon nevelek egyedül (esetleg szüleim segítségével).
Semmi más dolgom nincs az életben, szüleim milliárdosok, óriási házunk van, nekem soha az életbe nem kell dolgoznom, luxuskörülmények között élhetek életem végéig. (bár azért szeretnék mondjuk 1 diplomát, ha mondjuk a gyerek már iskolás...)
Szóval szerintetek?
18/L
Hát ha tényleg ilyen körülmények között vagy, ahhoz nagyon gratulálok:D és azért irigyellek.. :D
A másik meg, hogyha te így gondolod, hát hajrá.. én várnék még pár évet :)
Persze hogy megunom a pasikat, hiszen egyiket se szeretem. Csak egyet szerettem, mást nem fogok :(
Elköltözni nem fogok szerintem, akkora ez a ház, hogy 3 család elférne benne... Minek költöznék el? Lassan nyugdíjasok lesznek szüleim, inkább én főznék rájuk, mint ők rám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!