Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Childfreek, ti is megkaptátok...

Childfreek, ti is megkaptátok már, ha valami fájt, hogy a szülés jobban fog fájni? Hogyan reagáltatok?

Figyelt kérdés

2022. okt. 17. 00:32
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
30%

Ja, ezerszer is.

Rávágom, hogy azt tuti megúszom, mert nem csinálok ilyen marhaságot, de pl. a fogfájást nem én választottam.

2022. okt. 17. 20:29
 12/19 anonim válasza:
100%

Ugyan én még nem szültem, sajnos önhibámon kívül, mivel súlyos endometriózisban szenvedtem. Na az nagyon tud fájni! Szó szerint megvesztem. Volt is egy műtétem, ahol kaptam epidurális érzéstelenítés. Na az egyik nővér elég csúnyán beszólt, hogy nem érti, hogy az endós nőknek minek ilyen érzéstelenítő, bezzeg ő két szülést megcsinált enélkül…

Hát mondom, empátiából ötös!

2023. aug. 7. 20:42
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Az a nővér persze, hogy beszólt, hiszen nő. Tudja jól, hogy mennyire fáj, de menőzni akar. Ilyen viselkedést nőktől tapasztalni csak, legyen a téma bármi. Legyen ez munka, takarítás, szülés, gyereknevelés. Neki is szar, legyen már akkor neked is
2024. márc. 17. 12:03
 14/19 anonim ***** válasza:
Anyám pont tegnap nézett le valakit azért mert nem lett meg a 20 éves csajnak a jogsija. (Anyám 51 és neki nincs, nem is próbálta sose, de mást csesztetni jó) Akkor a nyáron dobott a barátom, halalomon voltam és még be is aztunk. Vakoltunk anyámmal falat és szakembert nem hívtunk, vakoltunk és festettunk és azért is jött puffogni, hogy nézzem meg ő sokkal hamarabb megcsinálta és hogy ez nem haladás, amit én művelek. A nők nem tudják, hogy férfi energiát képviselnek és nem tudjak, hogy okés nőnek lenni és lányosnak és finomnak, gyengének. Nem tudom mit kell harciaskodni, ezzel senkinek nem bizonyít semmit igazából
2024. márc. 17. 12:06
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Anyám egész gyerekkoromban gúnyolódott ezzel.

Fröcsögött a rosszindulat belőle.

Leginkább azért utasítottam el kategorikusan a gyerek témát egész életemben mert tartottam attól, hogy ha lesz gyerekem ugyanolyan jégszívű kegyetlen nő lesz belőlem, mint a tulajdon anyám.

Az a helyzet ugyanis, hogy sok tekintetben nagyon hasonló a jellemünk: maximalisták vagyunk,törtetőek, és hirtelen haragúak. És nem szeretjük a gyerekeket.

Anyám négy gyereket szült, holott már az első után le kellett volna

állnia.

Nem tette és mind a négy gyereke komoly lelki deficittel nőtt fel.

A nővéreimnek vannak gyerekeik és az egyik pontosan ugyanolyan jégszívű, mint az anyánk.

A másik nővérem meg a ló túloldalára esett,mert meg akarta mutatni, hogy ő aztán.....

Az öcsémnek három gyereke van.

Valószínűleg nagyon jó apa lenne,ha néha láthatná a háztartásában futkározó kölyköket.

De nem láthatja őket,mert heti hétszer napi tizenhat órát kell dolgoznia, hogy fenn tudja tartani a családot.

Én CF házasságban élek 1999 óta.

Nem hiányzik se gyerek,se unoka az életünkből.

2024. júl. 4. 10:19
 16/19 anonim ***** válasza:
60%

12: Te nem vagy CF.

Egy tudatosan gyerekmentes tudatosan nem akar gyereket.

Te szeretnél gyereket.

Nem szeretem, ha keverik a szezont a fazonnal.

2024. júl. 4. 10:20
 17/19 anonim ***** válasza:
15: napi 16 ora heti 7x? Úristen..orvos, vagy mi?
2024. júl. 4. 21:13
 18/19 anonim ***** válasza:

Persze. Erre csak azt tudtam mondani, hogy semmiképp

A szülési fájdalom választás, amit én személy szerint tudatosan hagyok ki az életemből,

az izomszakadásom pl meg baromira nem volt az, csak egy rossz mozdulat, cserébe 2 hónap durva, 1 hónap enyhe fájdalom és még mindig érzékeny 5 hónap után is.. az első 2 hónapban konkrétan ülve aludtam a kanapén mert az ágyba sem tudtam volna bemászni,/ felkelni, annyira durván fájt. Mèg a légzés is fájt, nem kicsit.

szept. 11. 13:07
 19/19 anonim ***** válasza:
Nekem gyógyszeres abortuszom volt, állítólag fájdalmasabb vagy ugyanolyan, mint a szülés. Őszintén, nekem még mindig jobban fájt a hasi műtétem.
jan. 1. 07:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!