Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Childfreek, ti is megkaptátok...

Childfreek, ti is megkaptátok már, ha valami fájt, hogy a szülés jobban fog fájni? Hogyan reagáltatok?

Figyelt kérdés

2022. okt. 17. 00:32
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
80%

Nem, nekem normális ismerőseim vannak!

Ki az a hülye, aki 2 fájdalmat hasonlítgat, főleg, hogy nem tudja felmérni a másik érzéseit, nem mellesleg úgy, hogy az ő fájdalmának volt értelme, egy betegségnek nincs.

2022. okt. 17. 01:09
 2/19 anonim ***** válasza:
71%
Mit keresne itt egy "childfree" ?
2022. okt. 17. 02:21
 3/19 anonim ***** válasza:
52%

Mindenki maga dönti el, hogy milyen fájdalomra érzékeny. Anyukámnak például nem volt nagy szám a szülés, mert jól bírja a hasi fájdalmat. Csak az ostobák használnak ilyen szöveget.

Amúgy meg soha nem fogom megtudni milyen a szülés, mert nem akarok gyereket. Mindig is utáltam őket.

2022. okt. 17. 03:57
 4/19 anonim ***** válasza:
85%

Vannak itt bőven "childfree-k".

Nemrég az egyik azt írta, azért jár ide trollkodni, mert "ez az egyik legviccesebb kategória"...

2022. okt. 17. 05:45
 5/19 anonim ***** válasza:
84%
És igaza van... Gyerektől függetlenül mondom. Bár nem a "vicces" a legjobb szó rá.
2022. okt. 17. 05:56
 6/19 anonim ***** válasza:
52%
4es. Én sajnálom az ilyen embert, hogy csak az visz színt, izgalmat az életébe, hogy idejár trollkodni.
2022. okt. 17. 09:06
 7/19 anonim ***** válasza:
96%
Endometriózisom van, és szültem is. Van rosszabb, a szülési fájdalomnál. Maradjunk ennyiben. Nyugodtan idézheted másoknak is.
2022. okt. 17. 09:07
 8/19 anonim ***** válasza:
91%

Maga a szülés nem vészes, inkább az előtte lévő vajúdás, az is akkor ha nagyon sokáig tart.

Van, aki vajúdik másfél órát, van aki meg 24-et.

Ilyen sokáig minden fájdalom elviselhetetlen kezdve a menstruációs görcstől a gyomorfekélyig minden.

2022. okt. 17. 09:19
 9/19 anonim ***** válasza:
90%

Nekem ilyet még soha nem mondtak.

Inkább olyanokat, hogy személy szerint annak az illetőnek mi volt rosszabb, a szülés vagy a vesekő / autoimmun / migrén / fogászati probléma, stb.

Szerencsére a körülöttem élők elég normálisak.

Van 1-2 egészségügyi problémám, amik olykor súlyos fájdalommal járnak, de eszembe nem jutna soha odaslattyogni egy vajúdó nőhöz és azzal húzni, hogy nem is fáj neki igazán...

Nem tudom, hogy reagálnék rá, ha valaki kioktatna amikor éppen kínlódok. Ehhez elég primitívnek és korlátoltnak kell lenni.

2022. okt. 17. 09:22
 10/19 anonim ***** válasza:
92%
Attól h szültem, majd 7 évre rá valami rohadtul fáj, még nem mondom azt magamnak, Rozi ez semmi a szülés hez képest, perforált vakbéllel vesekővel is lehet hegyet mászni
2022. okt. 17. 11:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!