Meg tudná írni valaki dr. Vekerdy Tamás elérhetőségét? E-mail címre gondolok.
Köszönöm az elsőnek, jó lesz ő is. Azért gondoltam a Vekerdyre, mert az újságban mindig ott van, hogy írjunk neki bátran, de nincs megadva semmilyen elérhetőség.
Másodiknak. Bárki, aki segíthet azzal kapcsolatban, hogyan magyarázzam meg a 23 hónapos kisfiamnak, hogy miért a temetőbe megyünk a bátyjához, az jó lesz...
2. nagyon-nagyon szégyellje magát!!! Egy utolsó... vagy, te.....
Sajnálom, ami veletek történt, remélem tudnak segíteni nektek!
Esetleg a Nők lapja szerkesztőségét felhívhatod, ott biztos meg tudják mondani az elérhetőségét!
(Ne haragudj az 1. mondatomért, de nem tudtam magamban tartani). :(
Kedves Kérdező!
Őszintén sajnálom ami történt. Nehéz elmondani ,de mond el neki az igazat, ohgy van egy bátyja aki nem itt van velünk hanem máshol
Ajánlok egy blogot- ezt hasonló sorsú barátnőm írja a gyereknek.
Köszönöm, hogy megosztottad velem a gondolataidat!
A mi fiúnk rendszeresen kijár velünk a temetőbe születésétől fogva. Elsősorban azért alakult így, mert nem tudjuk kire bízni, semmikor sem, tehát a temetői látogatásokkor sem. Ha úgy éreztem azonnal mennem kell a kicsi sírhoz, mentem, mert akkor ez adott megnyugvást.
Az első babánk is a mi életünk része, ahogyan ő is. Nálunk nem "tabutéma" az első fiúnk, tehát szóba kerülhet olykor-olykor, és akkor nem érzi úgy, hogy itt valami titok, esetleg számára félelmetes dolog lappang.
A fájdalmunkat nem hangoztatjuk előtte, már nem sírunk a temetőben. Most hogy nagyobb, előfordul, hogy egyikünk megy a temetőbe, a másikunk meg marad vele. De vannak alkalmak, amikor úgy érezzük neki is ott a helye.
Ha kérdez, megpróbálunk rövid, egyszerű válaszokat adni, ezzel egyelőre meg is elégszik.
Persze értem, mit akarsz üzenni, nem tudhatjuk igazából mindez hogyan csapódik le a kis lelkében, de azt gondolom, ezzel a dologgal együtt vagyunk mi egy család.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!