Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Jogosan érzem későinek, hogy...

Jogosan érzem későinek, hogy csak most, 31 éves korban kezdtünk el próbálkozni a babával?

Figyelt kérdés

Nem én akartam így, ekkorra találtam meg a tökéletes társat.

Két hónapja próbálkozunk, most vagyunk a harmadik hónapban. Tudom, hogy nem mindenkinek jön össze azonnal és simán lehet, hogy 1-2 ciklus után pozi lesz a tesztem, de félek, ha mégsem, akkor még éveket kell várnunk és a végén nagyon idősen fogok szülni.

A korom lehet nehezítő tényező teherbeesés szempontjából, vagy azért ez még nem olyan sok? Köröttem is szülnek 30+, de van köztük több lombikos is.

2022. okt. 13. 18:18
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Ja és persze ne aggódj. Két hónap után felesleges. Ha utánaolvasol a teherbe esés esélyeinek, akkor még az is normális ilyen idősen, ha másfél éven belül esel teherbe.
2022. okt. 13. 23:21
 22/25 anonim ***** válasza:

Én 14 éve vagyok együtt a férjemmel és én tudatosan vártam 31 éves koromig.

Első próbálkozásból összejött a babám, pedig 1 petevezetékem van.

Barátnőm 32, ő is most találta meg a párját, neki inzulinrezisztenciával és hátrahajló méhvel is alíg 6 hónap alatt összejött a terhesség.

2022. okt. 14. 00:26
 23/25 anonim ***** válasza:

Szerintem azért érzed későinek, mert már rég vágysz rá, nem a Körös miatt. Legalábbis én így voltam. Azóta születettek gyerekeim, és néha most is előjön belőlem hogy jobb lett volna fiatalabban, de igazából racionálisan most volt itt az ideje, és jó volt a húszas éveimben (bár én együtt voltam már a férjemmel).

Majd szeretnék még gyereket, emiatt viszont kicsit aggódom, mert addigra 35 elmúlok, és félek, hogy már nem fér bele majd.

2022. okt. 14. 06:18
 24/25 anonim ***** válasza:
Én 30 vagyok és 6-7 éven belül fixen nem akarok, mégse akarok. A korod teljesen jó, ne parázz ezen, az nem segít.
2022. okt. 14. 07:48
 25/25 anonim ***** válasza:
100%
*6-7 éven belül fixen nem akarok, mégse félek
2022. okt. 14. 07:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!