Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Jogosan érzem későinek, hogy...

Jogosan érzem későinek, hogy csak most, 31 éves korban kezdtünk el próbálkozni a babával?

Figyelt kérdés

Nem én akartam így, ekkorra találtam meg a tökéletes társat.

Két hónapja próbálkozunk, most vagyunk a harmadik hónapban. Tudom, hogy nem mindenkinek jön össze azonnal és simán lehet, hogy 1-2 ciklus után pozi lesz a tesztem, de félek, ha mégsem, akkor még éveket kell várnunk és a végén nagyon idősen fogok szülni.

A korom lehet nehezítő tényező teherbeesés szempontjából, vagy azért ez még nem olyan sok? Köröttem is szülnek 30+, de van köztük több lombikos is.

2022. okt. 13. 18:18
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
ez nem sok.
2022. okt. 13. 19:07
 12/25 anonim ***** válasza:
29%
Komolyan falnak megyek az ilyen kerdesektol, basszus ha jogosan öregnek érzed magad akkor ne is szulj.Azert mert nem jött össze elsőre meg másodikra nem kell azonnal hisztikezni meg remkepeket gyártani,mert az épp úgy akadályozhatja a teherbeesést.Ha egy év múlva sincs baba irány az orvos.Mert az átlag kb 1 év alatt esik teherbe
2022. okt. 13. 19:30
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

31 évesen szültem (1,5 hónap híján 32) és tervezünk tesót is majd. Mi egy évig próbálkoztunk, de nem túl tudatosan. Nem figyeltünk oda mikor vagyunk együtt, nem paráztunk rá, aztán közbeszólt betegség, majd korona oltás is...

Én nem érzem úgy, hogy lecsúsztam volna bármiről is. Most így már annyira nem számít.

2022. okt. 13. 21:29
 14/25 anonim ***** válasza:
62%
12-es te egy igazi bunkó vagy!
2022. okt. 13. 21:53
 15/25 anonim ***** válasza:

Mi is addigra jutottunk el odáig hogy jöhet a baba. Nálunk sajnos sokáig nem jött, pedig egészségesnek gondoltuk magunkat. 3,5 év várakozás után sikerült végül, így 34 évesen szültem.

Nem a legideálisabb, de így sikerült. És szeretnénk majd mégegy babát.

2022. okt. 13. 21:54
 16/25 anonim ***** válasza:
22%

14

Nem hiszem,max őszinte!33 évesen szültem az első gyerekem és nem merült fel bennem, hogy itt sírjak a korom miatt.Tudtam miért vártam addig,nem volt szükség önigazolasra, hogy szülhetek.És ja, nem jött össze fél évig,a második meg csak 1 és fél év alatt és nem itt nyavajogtam, főleg nem 2 hónap után.

Emellett elég kimenni az utcára és szembejön az emberrel minimum 1-2 30 feletti terhes is,a legtöbben ismernek ilyet a maguk környezetben is bőven.Akkor mi a kérdés??

Az aki már a 31 év miatt ide jön felnőtt fejjel sírni igencsak éretlen és még bőven ráér a gyerek, előbb nőjön fel ő,mert 1000+1 dolog lesz az életben egy-ket gyerekkel amiben az ő felelőssége lesz dönteni,ha mindennél más véleménye lesz a mérvadó meg is fog zakkanni.

2022. okt. 13. 22:22
 17/25 A kérdező kommentje:

16-Ha nagyon akarsz kisbabát a 2 hónap is sok.

Semmi köze az érettséghez. Azt meg főleg nem te fogod megmondani, hogy ráér még a gyerek. Ahogyan látom a felfogásodat, neked is ráért volna.

2022. okt. 13. 22:39
 18/25 anonim ***** válasza:
63%
De azt fel tudjàtok fogni, hogy vannak olyan emberek akiknek nincs otthon kinek "sírni" vagy nem akarnak? Most erre is van egy protokoll, hogyan kéne viselni? Ne csináljuk már egymással... itt kér valaki tanácsot, mert arra van az oldal, erre bedöngölitek a földbe. Rossz ezt látni.
2022. okt. 13. 22:40
 19/25 A kérdező kommentje:
Különben nem véleményeket kértem, hanem afelől érdeklődtem, hogy van-e izgulnivalóm.
2022. okt. 13. 22:40
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

16. válaszolónak minden bizonnyal ez volt itt a napi feszültség levezetése, kár is vele foglalkozni. Nagyon jó, hogy nem itt nyavalygott, de arra való az oldal, hogy kérdéseket tehessenek fel az emberek.

Nem kezdtétek későn. Ma már az átlag a fehér embereknél 30 körül szül először. Szerintem akinek 31 évesen nehéz teherbe esni, annak valószínűleg 28 évesen is az lett volna. Sajnos ez türelem játék, de a saját bőrömön én is éreztem, milyen nehéz benne lenni. Én 32 évesen szültem. 16 hónap tudatos próbálkozás után sikerült teherbe esnem. Szóval igencsak átérzem.

2022. okt. 13. 23:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!