Jogosan érzem későinek, hogy csak most, 31 éves korban kezdtünk el próbálkozni a babával?
Nem én akartam így, ekkorra találtam meg a tökéletes társat.
Két hónapja próbálkozunk, most vagyunk a harmadik hónapban. Tudom, hogy nem mindenkinek jön össze azonnal és simán lehet, hogy 1-2 ciklus után pozi lesz a tesztem, de félek, ha mégsem, akkor még éveket kell várnunk és a végén nagyon idősen fogok szülni.
A korom lehet nehezítő tényező teherbeesés szempontjából, vagy azért ez még nem olyan sok? Köröttem is szülnek 30+, de van köztük több lombikos is.
Ne viccelj már. Pont jók vagytok!
Hajrá. Ha 35 felett lennél azt mondanám benne van a pakliban jobban, hogy nehezebb lesz.
Én is 30 évesen estem teherbe 3 hónap próbálkozás után-előtte 7 évig szedtem fogamzásgátlót. Semmi komolikáció nincs. Most vagyok 34 hetes :D
Szóval ne aggódj :)
De jó! Gratulálok! Én a húszas éveim elején szedtem 3 évet, meg most egy évet. Remélem ez nem zavar be, a ciklusom szabályos. :)
Csak úgy elkeserített amikor második hónapban is negatív lett, majd megjött.
Köszi :)
Ne csüggedj! Éljetek közben, ne parázzatok.
Nekünk még bevált, hogy jobban figyeltünk a rendszeres sportra, mozgásra. Szedtünk inofolicot, én ciklusközepéig barátcserjét és e- vitamint. A második probálkozás kémiai terhesseg lett, azon nagyon kibuktam 1 hetet késett, pozitív volt a teszt és megjött. A harmadiknál olyan erősen pozitív lett, hogy biztos voltam benne összejött.
Kiborultam én is, mikor nem jött össze-ezen átmegyünk mindannyian :( lassan vánszorognak a napok.
De a rendszeres ciklus nagyon jó jel!
3-Ha nem túl személyes, nektek könnyen összejött?
4-Igen, nagyon lassan vánszorognak. Főleg peteéréstől a nemvártig. Már legalább 5 éve vágyok egy kisbabára, de akkor még nem ismertem a férjemet. Amióta meg ketten eldöntöttük, hogy babát szeretnénk azóta méginkább vágyok rá. Már csak az hiányzik az életemből, hogy édesanya legyek. Na, most itt kilelkiztem magam.
Én is rendszeresen sportolok. Ami fejtörést okoz, az az egészséges étkezés. Finnyás és édesszájú vagyok, de erősen próbálkozok.
Feleslegesen aggódsz, 31 évesen még nagyon fiatal vagy. A legideálisabb esetben, ha minden ok, jókor van együtt két ember, is csak 15-20% az esélye a teherbe esésnek, a harmadik próbálkozós hónap az semmi.
Igen van olyan, hogy akár előváladéktól, vagy egyetlen "balesettől" lesz terhes valaki, de azért ez ritka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!