Honnan merítsek erőt?
Egyedül maradtam két gyerekkel, az egyikük egy nehezen kezelhető, problémás kiskamasz. Az apukájuk éli az életét, fizeti a kötelező tartásdíjat, és bár sokkal jobban él, de nekünk mégsem ad kicsit sem többet. A volt sógornőméknek sokat segítettem, jóban voltunk, legalábbis ezt vetítették felém, most mégis azt kapom, hogy "szegény exférjem, milyen nehéz neki, hogy gyerektartást kell fizetnie. Milyen nehéz neki időben és anyagilag helytállnia egyszerre". A legjobb "barátnőm" is eltűnt a válásom óta, tőle kb azt kaptam, hogy úgy kell nekem, minek váltam el, ahelyett, hogy elnéztem volna, hogy a férjem megcsal. Merthogy "jó asszony tudja, mikor kell becsukni a szemét és mikor kell kinyitni a száját" Ő is így csinálja...
Szüleim meghaltak, a testvérem becsapott anyagilag évekkel ezelőtt, azóta nem tartjuk a kapcsolatot. Egyedül vagyok a problémákkal és most érzem úgy, hogy elfogyott minden erőm. Mit lehet csinálni, hogy jussak ki ebből a gödörből?
A környekeden nincsenek olyan emberek, akikkel barátkozni tudj?
Merre laksz?
Próbálj hasonló emberekkel barátkozni.
Akár helyi Facebook csopiba beírni h játszóterezésre, sétára keresel bandázni vágyó anyukát x éves körüli gyerekkel.
Még a gyerkőcök játszanak, ti kávéztok, dumáltok.
Ha nagyon nincs ilyen akkor egy pszichológus is meghallgat.
(bár gondolom erre nem igen van keret)
5!
Most ez komoly?!
Ha hiszed, ha nem, nem mindenkinek van ahhoz gyomra, hogy eut megbocsássa. Gratulálok, hogy neked ennyire van igenyed, hogy megalázzanak, azt még azt is az asztal alá söpörd, de hidd el, a nők nagy részének nem jön be egy olyan kapcsolat, ahol egy felmosórongynak nézték kb őket.
Én akármennyire szeretem, imádom a férjem. De ha megcsalna, a 2 gyerekkel azonnal fognám a motyómat, azt fel is út le is út. Vagyis inkább neki csomagonál össze a bőröndöt, mert ő volt a szarember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!