Mely nevek tetszenek, illetve nem tetszenek a listáról?
(ha egyik se tetszik azt nem kell kommentelni)
-Izabella
-Eszter
-Zselyke
-Krisztina
-Zoé
-Sára
-Ibolya
-Csilla
-Etelka/Etel
-Franciska
-Lenke
-Heléna/Helena
-Karolina
-Hajnalka
-Miléna
-Petra
-Léna
-Abigél
-Hedvig
Tetszik: Lenke, Léna, Izabella
Elfogadható: Karolina, Eszter
Nagyon nem: a többi
Nem tetszik a Zselyke, Etelka, Zoé, Ibolya, Hedvig, Léna
Tetszik az Izabella, Karolina, Miléna, Abigél
Többi semleges számomra
Tetszik: Eszter, Zselyke, Ibolya, Csilla, Hajnalka.
A többi elmegy.
Tetszik: Krisztina, Csilla, Hajnalka, Petra.
Nem: Zoé, Abigél.
A többi semleges.
Ha lányom lenne, és erről a listáról kéne nevet választanom, akkor Sára, Petra vagy Lenke lenne 🙂
A Hajnalka is majdnem tetszik, de annyira mégsem, így az egyik lányom Hajna lett. Az úgy tetszett 🙂
Nagyon tetszik: Sára, Hedvig
Tetszik: Abigél, Petra, Eszter, Karolina
Lenke, hogyha Lencsinek becézik cuki
Nem annyira tetszik de jól használható névnek tartom: Miléna, Krisztina, Izabella, a Miléna szuperül becézhető, beillik a mai legdivatosabb nevek közé, jó név, nem tudom miért nem tetszik annyira
Zoé jól használható, de szintén nem tetszik a hangzása valamiért
Nem tetszik: Zselyke- nekem fontos a becézés és hogy legalább legyen egy hangyányi esély külföldinek is kiejteni, Ibolya, Etelka, Franciska neveknek nagyon nem örülnék, ha engem így hívnának, pedig másokon teljesen jónak találom
Csilla hangzásra gyönyörű, de valamiét csak középkorú megtermett ügyintéző nénik jutnak róla eszembe és ezért nem tudom kislányra elképzelni. Hajnalka aranyos kis virágnév, a Hajni is aranyos, de valamiért soha nem volt a kedvenceim között.
Léna és Heléna közül a második jobban tetszik, de nem szeretem a Léni becézést. Sok kislányt ismerek mindkettő névvel, mind Léni és valahogy nem tudom könnyen kiejteni és beilleszteni a mondandómba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!