Tetszenek nektek az alábbi nevek?
Figyelt kérdés
Terézia
Magdolna
Izabella
Karolina
Leonetta
Friderika
Melyik a legszebb szerintetek?
2022. szept. 24. 17:42
A kérdező szavazást indított:
Terézia
Magdolna
Izabella
Karolina
Leonetta
Friderika
84 szavazat
1/19 anonim válasza:
Karolina, de az Izabella is jó.
2/19 anonim válasza:
Izabella tetszik, Karolina elmegy. A többi nem tetszik.
3/19 A kérdező kommentje:
Illetve, amelyik tetszik, hogyan becéznétek? Mindenkinek megy a zöld. 💚🍀✔️
2022. szept. 24. 18:10
4/19 anonim válasza:
Tetszik a Magdolna, Izabella, Karolina, Friderika.
Magdi, Iza v Izzi, Lina, Frida Fridus.
5/19 anonim válasza:
Izabella tetszik és Bellaként becézném.
6/19 anonim válasza:
A Karolina tetszik, de az Izabella sem rossz. A Friderika önmagában nem annyira tetszik, viszont a Frida becenév jó. A Magdolna és a Terézia szépen cseng, de nekem egy idős hölgy jut eszembe róluk, és ettől a képtől nem tudok elvonatkoztatni. A Leonetta nem tetszik, valahogy nem tűnik igazi névnek. Olyan, mintha csak összevontak volna pár nevet, és ez lett volna a végeredmény.
7/19 anonim válasza:
A Leonettát kivéve mind tetszik, az valahogy túl furcsa hangzású nekem.
8/19 anonim válasza:
Első vagyok, valószínűleg Karolina lett volna a gyerekünk, ha lány lett volna, pont azon gondolkodtam, hogy nem becéztem volna hanem kimondtam volna a teljes nevét.
Izabellát pedig Izának.
9/19 anonim válasza:
Karolina, Izabella, Friderika. becézve: Karla, Lina. Iza, Bella, Ella, Eli, Zia. Erika, Frida, Rika
10/19 Derjaderja válasza:
Magdolna a legjobb szerintem.
Vagy Karolina. A többi nem tetstik, de az Izabella elmegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!