Főztetek előre magatoknak és a családnak mielőtt elmentetek szülni? Milyen ételek bírják a fagyasztást?
Fuh, hát én bizony főztem, mert 3. Trimeszterben nagyon fitt voltam, de ami utána jött... :D a gyerek fél éves koráig alig főztem (az is pocsék lett).
Na de, ami nekünk bevált:
- pörköltek, raguk jól elállnak. Én finnyás vagyok kicsit de a kiolvasztott dolgoknak is jó ízük van (igaz sűrűre, nem vizesre érdemes főzni a ragut és lassan kiolvasztani, nem mikróban). Indiai csirkeragut is sokat csináltam, azt nagyon szeretjük. Csikós tokány is volt például.
- sült husi, pld csirkemell-, tarjaszelet, oldalas. Hát ez már nem lesz ugyanolyan, de én örültem hogy lehet enni valamit :D
- mirelit cuccok. Főleg az Aldisat, Lidl-öset tudom ajánlani. Lasagne elég jó, paella, nuggets, pizza néhanapján, halfilék. Vannak kész tészta-egytálételek, azt még nem sikerült kirpóbálni. Ugyanitt pékáru is van ami mirelit és jó. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!